Δύο δημοφιλείς προπονητές της υπηρεσίας Apple Fitness+, ανακοίνωσαν απροσδόκητα την αποχώρησή τους από την εφαρμογή, η οποία θα γιορτάσει τη δεύτερη επέτειό της από την κυκλοφορία της φέτος τον Δεκέμβριο.

Δείτε επίσης: Η Apple την Τετάρτη θα ανακοινώσει τα νέα AirPods Pro;

Ο Dustin Brown, ο οποίος στο παρελθόν ήταν εκπαιδευτής γιόγκα στο Apple Fitness+, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την υπηρεσία σε μια ανάρτηση στο λογαριασμό Instagram του νωρίτερα σήμερα. «Μετά από δύο χρόνια στις ΗΠΑ, είχα την ευκαιρία να ταξιδέψω πίσω στην Αυστραλία και να περάσω χρόνο στα στούντιο μου και στην κοινότητα εδώ», έγραψε ο Brown. “Ακολουθώ και ακούω την καρδιά μου και αποφάσισα να επιστρέψω στη Μελβούρνη! Αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος μου στο Apple Fitness+ πλησιάζει στο τέλος του.” Ο Brown ήταν μέρος της υπηρεσίας από τότε που αυτή ξεκίνησε.

Δείτε ακόμα: Η Apple θέλει να αφαιρέσει την υποδοχή κάρτας SIM από ορισμένα iPhone 14

Ωστόσο, ο Brown δεν ήταν ο μόνος που ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Fitness+ τις τελευταίες μέρες. Επίσης σε μια ανάρτηση στο Instagram της, η Betina Gozo

, η οποία ήταν βασικό στέλεχος και προπονήτρια δύναμης στην υπηρεσία, είπε ότι μετά από δύο χρόνια που είναι μέλος της ομάδας φεύγει. “Λυπάμαι που μοιράζομαι ότι ο χρόνος μου στην ομάδα προπονητών Apple Fitness+ πλησιάζει στο τέλος της. Είμαι τόσο ευγνώμων που ήμουν μέρος αυτής της απίστευτης ομάδας στο Λος Άντζελες“, έγραψε η Gozo. «Η αφοσίωση, ο χαρακτήρας, η γνώση και η σκληρή δουλειά του καθενός από εσάς είναι άψογη», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: Το Apple iPhone 15 Pro θα είναι ισχυρό λόγω του 3nm A17 chip

Το Apple Fitness+ κυκλοφόρησε αρχικά στις 14 Δεκεμβρίου 2020 και έκτοτε πρόσθεσε νέους τύπους και προγράμματα προπόνησης και επεκτάθηκε σε νέες χώρες νωρίτερα φέτος. Ενώ η Apple σχεδιάζει να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση με επίκεντρο το υλικό αυτή την Τετάρτη, οι ενημερώσεις στις υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του Fitness+, έχουν συζητηθεί τακτικά κατά τη διάρκεια των φθινοπωρινών εκδηλώσεων της Apple.