Η Google έχει αρχίσει να στέλνει προσκλήσεις για το φθινοπωρινό της Pixel hardware event, το οποίο έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, στις 10AM ET. Η εκδήλωση θα παρουσιάσει τα επερχόμενα τηλέφωνα Pixel 7, καθώς και το Pixel Watch — η εταιρεία παρουσίασε και τις δύο συσκευές στην εκδήλωση I/O νωρίτερα μέσα στην χρονιά, ανακοινώνοντας ότι θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο. Η Google λέει επίσης ότι θα χρησιμοποιήσει την εκδήλωση για να ανακοινώσει νέες προσθήκες στο Nest smart home portfolio.

Δείτε επίσης: Zero-day ελάττωμα του Google Chrome: Κάντε update άμεσα

Από την τελευταία εκδήλωση της Google, οι υποτιθέμενες διαρροές έχουν αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για τις νέες συσκευές. Όπως επισημαίνει το 9to5Google, η ίδια η εταιρεία αποκαλύπτει τώρα λίγες περισσότερες πληροφορίες για τις συσκευές, με τη σελίδα προϊόντος του Pixel 7 να λέει ότι θα τροφοδοτείται από ένα τσιπ επόμενης γενιάς που ονομάζεται Tensor G2.

Δείτε επίσης: Η Google ξεκίνησε να κυκλοφορεί το νέο Wear OS Play Store

Οι διαρροές δεν αποκάλυψαν πολλά για τα Pixel 7 και 7 Pro που δεν γνωρίζαμε ήδη, όπως το γεγονός ότι έχει μια αλουμινένια μπάρα κάμερας με δύο εγκοπές στο πίσω μέρος για το μοντέλο Pro. Κάποιος κατάφερε να κάνει unbox και να εκκινήσει το τηλέφωνο, αλλά δεδομένου ότι το Android 13 έχει ήδη αρχίσει να κυκλοφορεί σε άλλες συσκευές, αυτό δεν είναι πραγματικά μια καινοτομία. Ωστόσο, νωρίτερα μέσα στην χρονιά, ένας Redditor πήρε στα χέρια του ένα πρωτότυπο Pixel Watch (φέρεται ότι αφέθηκε σε ένα εστιατόριο). Αν και δεν έκανε boot

, οι φωτογραφίες μας έδωσαν μια καλύτερη αίσθηση του μεγέθους του ρολογιού, καθώς και του πώς θα φαίνεται πραγματικά στον καρπό.

Δείτε επίσης: Google Maps: Η eco-friendly πλοήγηση έρχεται στην Ευρώπη

Το Pixel 7 φαίνεται ότι θα είναι μια αρκετά απλή συνέχεια της προηγούμενης γενιάς τηλεφώνων, αλλά με το Watch τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς είναι το «πρώτο smartwatch που κατασκευάστηκε από την Google, εσωτερικά και εξωτερικά». Οι ανταγωνιστές της Google (συγκεκριμένα η Samsung και η Apple) κατασκευάζουν wearables εδώ και χρόνια, επομένως η είσοδος της εταιρείας πρέπει να είναι κάπως ανταγωνιστική. Μέχρι στιγμής, οι λεπτομέρειες σχετικά με αυτό είναι ελάχιστες – δεν ξέρουμε καν τι τσιπ θα χρησιμοποιήσει – αλλά θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα στις 6 Οκτωβρίου.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com