ΑρχικήinetApple: Φόρος τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ με αφιέρωμα στο site

Apple: Φόρος τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ με αφιέρωμα στο site

βασίλισσα Ελισάβετ Β' Apple

Η Apple ενημέρωσε την αρχική της σελίδα για να τιμήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’, η οποία έφυγε από τη ζωή χθες σε ηλικία 96 ετών. Το site της εταιρείας δείχνει μια φωτογραφία της βασίλισσας που τραβήχτηκε από την Dorothy Wilding στις 26 Φεβρουαρίου του 1952, όταν η νεαρή τότε Ελισάβετ ανέβηκε στον θρόνο. Δίπλα από τη φωτογραφία, αναγράφονται η ημερομηνία γέννησης και θανάτου της και τα εξής λόγια: “In Memoriam. Her Majesty Queen Elizabeth II“.

Δείτε επίσης: Η Apple παρουσίασε τα iPhone 14, νέα μοντέλα Apple Watch & AirPods Pro 2

Η βασιλεία της διήρκεσε για περισσότερα από 70 χρόνια. Η Apple θέλησε να τιμήσει την βασίλισσα Ελισάβετ Β’, η οποία ήταν μακροβιότερη μονάρχης στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου και η μακροβιότερη βασίλισσα στην παγκόσμια ιστορία. Όπως αναφέρει το BBC, η βασίλισσα “πέθανε ειρηνικά το απόγευμα της Πέμπτης στο κτήμα της στη Σκωτία, όπου είχε περάσει μεγάλο μέρος του καλοκαιριού“.  Ο γιος της, Κάρολος, είναι ο διάδοχός της και τώρα είναι ο νέος βασιλιάς της Αγγλίας, Κάρολος Γ’. Σε δήλωσή του, ο Κάρολος Γ΄ είπε ότι ο θάνατος της βασίλισσας θα γίνει “βαθιά αισθητός σε όλη τη χώρα και σε αμέτρητους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο“.

Ο θάνατος της πολυαγαπημένης μου μητέρας, της βασίλισσας, είναι μια στιγμή υπέρτατης θλίψης για εμένα“.

Δείτε επίσης: Δύο δημοφιλείς προπονητές του Apple Fitness+ αποχωρούν από την υπηρεσία

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν ο βράχος πάνω στον οποίο χτίστηκε η Βρετανία“, υπογράμμισε η Βρετανίδα πρωθυπουργός Liz Truss, ενώ συλλυπητήρια μηνύματα απέστειλαν ηγέτες από όλο τον κόσμο.

Ο Κάρολος θα οδηγήσει τη χώρα στο πένθος ως ο νέος βασιλιάς και αρχηγός κράτους για τα 14 βασίλεια από τα συνολικά 56 κράτη που απαρτίζουν τη βρετανική Κοινοπολιτεία.

Δείτε επίσης: Η Apple θέλει να αφαιρέσει την υποδοχή κάρτας SIM από ορισμένα iPhone 14

Apple: Φόρος τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ με αφιέρωμα στο site

Στο παρελθόν, η Apple έχει χρησιμοποιήσει αρκετές φορές το επίσημο site της για να αποτίσει φόρο τιμής σε μεγάλες προσωπικότητες, όπως ο βουλευτής και ακτιβιστής πολιτικών δικαιωμάτων John Lewis, ο Nelson Mandela, ακόμη και ο Steve Jobs, ο συνιδρυτής και πρώην διευθύνων σύμβουλος της Apple. Οι αναφορές για προϊόντα της Apple, συμπεριλαμβανομένων αυτών που ανακοινώθηκαν προχθές, έχουν αφαιρεθεί από την αρχική σελίδα της εταιρείας.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS