Έρχεται μια νέα έκδοση του Call of Duty: Warzone για mobile συσκευές που θα παρουσιαστεί στο show Call of Duty Next.

Η Activision ετοιμάζει μια πλήρη παρουσίαση για το Call of Duty, το οποίο θα βγει στον αέρα την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, ο εκδότης δεν περιμένει για να κάνει την μεγάλη ανακοίνωση. Το φαινομενικό Call of Duty: Warzone δεν θα παραμένει μόνο σε PC και κονσόλες. Μια νέα έκδοση του Battle Royale για mobile συσκευές έχει επιβεβαιωθεί ότι βρίσκεται σε εξέλιξη.

Call of Duty: Warzone Mobile: Νέα έκδοση για κινητά ανακοινώθηκε

Από την ανακοίνωση της Πέμπτης, υπάρχουν λίγες πληροφορίες για αυτήν την αποκάλυψη. Αυτά είναι όλα όσα γνωρίζει κανείς μέχρι στιγμής: Το Call of Duty: Warzone Mobile έρχεται σύντομα σε mobile συσκευές και περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν κατά την επερχόμενη παρουσίαση του Call of Duty Next. Ωστόσο, όσοι παρακολουθούν αυτήν την ιστορία μπορεί να μην εκπλαγούν εντελώς από αυτή την αποκάλυψη, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Activision άρχισε να προσλαμβάνει προγραμματιστές Warzone για κινητά νωρίτερα φέτος. Δυστυχώς, δεν έχει δοθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας. Υπάρχουν ήδη σχέδια για το Warzone 2 να κυκλοφορήσει το 2023, επομένως είναι πιθανό το Warzone Mobile να κυκλοφορήσει ως αντίστοιχο για κινητά δίπλα-δίπλα, αν και αυτό είναι καθαρά εικασία.

Δείτε επίσης:

Η beta του Call of Duty: Modern Warfare II έρχεται τον άλλο μήνα

Το COD Next θα προβληθεί την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνει σημαντικές αποκαλύψεις για το Call of Duty: Modern Warfare 2 και την εκκρεμή επανεκκίνηση του Warzone (με τίτλο Warzone 2.0). Η Activision είχε δηλώσει προηγουμένως ότι το show θα περιλάμβανε ενημερώσεις για τους mobile τίτλους του Call of Duty και η συγκεκριμένη ενημέρωση φαίνεται να είναι μία από τις μεγαλύτερες. Το αν το Warzone Mobile θα λειτουργεί παρόμοια με το υπάρχον Warzone ή αν θα είναι μια εντελώς ξεχωριστή εμπειρία (παρόμοια τακτική με αυτό που έκανε το Apex Legends) πρέπει να περιμένουμε για να το μάθουμε.

Call of Duty: Warzone Mobile: Νέα έκδοση για κινητά ανακοινώθηκε

Δείτε επίσης: Assassin’s Creed Liberation: Τέλος από το Steam

Θα παρακολουθούμε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης COD Next της επόμενης εβδομάδας. Θα περιμένουμε επίσης άλλα νέα του Call of Duty, ειδικά καθώς η beta έκδοση του Modern Warfare 2 πρόκειται να ξεκινήσει το ίδιο Σαββατοκύριακο.

Πηγή: shacknews.com