Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την Alexa συσκευή σας ή θέλετε να την πουλήσετε ή να τη χαρίσετε σε κάποιον, είναι καλή ιδέα να την επαναφέρετε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Θα σας δείξουμε πώς να επαναφέρετε τις διάφορες συσκευές Amazon Echo με δυνατότητα Alexa.

Δείτε επίσης: Amazon Alexa: Ακούστε τη φωνή των αγαπημένων σας ακόμα κι αν έχουν φύγει από τη ζωή

Δείτε επίσης: Οι κάμερες Google Nest λειτουργούν πλέον με συσκευές Amazon Alexa

Όταν επαναφέρετε τη συσκευή σας, χάνετε όλες τις προσαρμοσμένες διαμορφώσεις στη συσκευή. Επίσης, θα πρέπει να επανασυνδέσετε τη συσκευή σας με τον λογαριασμό σας στο Amazon μετά την ολοκλήρωση της επαναφοράς.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Alexa για να επαναφέρετε μια συσκευή Alexa

Ένας τρόπος για να επαναφέρετε μια συσκευή Alexa είναι να χρησιμοποιήσετε την επίσημη και δωρεάν εφαρμογή Alexa για iPhone και Android.

Δείτε επίσης: Ιδιοκτήτες Ford & Lincoln: Μπορούν να εξατομικεύσουν τις Alexa εντολές τους

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο, ξεκινήστε πρώτα την εφαρμογή Amazon Alexa στο τηλέφωνό σας. Στη συνέχεια, από την κάτω γραμμή

της εφαρμογής, επιλέξτε “Devices.”

Επιλέξτε “All Devices” για να δείτε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές Alexa.

Επιλέξτε τη συσκευή που θέλετε να επαναφέρετε.

Στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας της συσκευής σας, πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι.

Κάντε scroll προς τα κάτω στη σελίδα “Device Settings” προς τα κάτω. Εκεί, δίπλα στο “Registered To”, πατήστε “Deregister”.

Επιλέξτε “Deregister” στο μήνυμα.

Η Alexa συσκευή σας θα αποσυνδεθεί από τον λογαριασμό σας στο Amazon και θα γίνει επαναφορά. Μόλις γίνει αυτό, μπορείτε να συνδέσετε ξανά τη συσκευή με άλλον λογαριασμό, αν θέλετε.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com