Εικόνες και ένα βίντεο του νέου VR headset της Meta, “Meta Quest Pro”, εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Facebook, από χρήστη ο οποίος ισχυρίζεται ότι η συσκευή βρέθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Το VR headset που εμφανίζεται στις φωτογραφίες μοιάζει με το “Project Cambria headset” για το οποίο είχε μιλήσει η Meta από τα τέλη του περασμένου έτους.

Το βίντεο που διέρρευσε, δείχνει τον χρήστη να αφαιρεί τη συσκευή από τη συσκευασία της, αποκαλύπτοντας το μαύρο VR headset και ένα νέο χειριστήριο. Δείτε το βίντεο εδώ.

Δείτε επίσης: Meta και Qualcomm θα κατασκευάσουν custom virtual reality chips για metaverse apps

Η συσκευασία έχει την ετικέτα “Meta Quest Pro” και ένα σχέδιο που δείχνει τα ακουστικά VR και τα χειριστήρια. Με ένα πιο κοντινό πλάνο της ετικέτας, μπορεί κανείς να διαβάσει τα εξής: “Όχι για μεταπώληση – δείγμα engineering“.

Οι εικόνες και το βίντεο εμφανίστηκαν ακριβώς ένα μήνα πριν από το Connect event της Meta που είναι προγραμματισμένο για τις 11 Οκτωβρίου. Η ημερομηνία αυτού του event ταιριάζει με το χρονοδιάγραμμα που είχε δώσει ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, για το πότε η εταιρεία θα αποκαλύψει το επόμενο VR headset της.

Δείτε επίσης: Meta: Μπορείτε να δημοσιεύετε τα NFTs σας σε Facebook και Instagram

Οι φωτογραφίες του Quest Pro δεν είναι οι πρώτες φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο και δείχνουν μια συσκευή που δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα από την εταιρεία. Για παράδειγμα ένα iPhone

4 είχε βρεθεί σε ένα μπαρ το 2010, ενώ πιο πρόσφατα, το Pixel 7 που δεν είχε ακόμα κυκλοφορήσει, πουλήθηκε στο eBay και ένα Pixel Watch prototype είχε, επίσης, βρεθεί σε ένα εστιατόριο.

Meta Connect Conference

Η Meta ανακοίνωσε ότι το Connect Conference της θα μεταδοθεί ζωντανά στις 11 Οκτωβρίου στις 13:00 ET / 10:00 PT. Σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιο Oculus, η εταιρεία λέει ότι θα μιλήσει για την πρόοδο που έχει σημειώσει στο metaverse και θα προσφέρει «μια ματιά στο τι πρόκειται να έρθει στο εγγύς και το μακρινό μέλλον». H εταιρεία άφησε να εννοηθεί ότι το high-end “Project Cambria” headset, θα παρουσιαστεί επίσης στο event.

Δείτε επίσης: 4 τρόποι για να πουλήσετε ή να ανταλλάξετε το παλιό σας iPhone

Τον περασμένο μήνα, ο Mark Zuckerberg επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία ανακοινώνει ένα νέο VR headset τον Οκτώβριο και πριν λίγες ημέρες, υποστήριξε αυτή την ιδέα με μια εικόνα που δημοσίευσε στο Facebook.

Quest Pro: Βίντεο δείχνει το νέο VR headset της Meta ένα μήνα πριν την επίσημη παρουσίαση

Η συσκευή που φοράει στη φωτογραφία μοιάζει πολύ με αυτό που έχουμε ήδη δει στο Project Cambria.

Πηγή:www.theverge.com