Η Ubisoft θέλει να δοκιμάσετε τη συνδρομητική της υπηρεσία, Ubisoft+, δωρεάν σε υπολογιστή από τώρα έως τις 10 Οκτωβρίου.

Δείτε επίσης: Assassin’s Creed Mirage: Μπορεί να βαθμολογηθεί ως Adults Only

Μία από τις πολλές ανακοινώσεις που βγήκαν από το χθεσινοβραδινό Ubisoft Forward ήταν η εξής: η Ubisoft προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να «παίξουν τα αγαπημένα τους franchises, να προκαλέσουν τον εαυτό τους και τους φίλους τους ή να δημιουργήσουν νέους κόσμους στον υπολογιστή με το Ubisoft+».

Υπάρχουν δύο επίπεδα: μπορείτε είτε να περιορίσετε την πρόσβασή σας στον υπολογιστή, όπου έχετε 30 ημέρες για να δοκιμάσετε τη βιβλιοθήκη του, τις εκδόσεις premium και 100+ παιχνίδια, είτε μπορείτε να επιλέξετε “multi access” που προσφέρει τα ίδια αλλά και την επιλογή να παίξετε στο Google Stadia μέσω cloud gaming.

“Παίξτε σε οποιοδήποτε desktop, tablet ή mobile device”, εξηγεί η Ubisoft. “Το πρόγραμμα Multi Access είναι η καλύτερη επιλογή για αναπαραγωγή σε οποιαδήποτε συσκευή χωρίς να ανησυχείτε για λήψη ή για τις προδιαγραφές του υπολογιστή σας”.

Οι 30 ημέρες είναι περισσότερες από αυτές που προσφέρει συνήθως η συνδρομητική υπηρεσία και είναι αρκετός χρόνος για να ολοκληρώσετε το παιχνίδι Assassin’s Creed που ξεκινήσατε αλλά δεν ολοκληρώσατε ή να δοκιμάσετε το DLC που χάσατε. Όπως πάντα, ωστόσο, θα χρεωθείτε στο τέλος της περιόδου εάν δεν ακυρώσετε εγκαίρως και, δυστυχώς, PC και Stadia είναι οι μόνες πλατφόρμες που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή.

Δείτε επίσης: Call of Duty: Warzone Mobile: Νέα έκδοση για κινητά ανακοινώθηκε

Δείτε επίσης: Το Gargoyles του 1995 έχει καινούριο Remaster

Σε άλλα νέα που αφορούν την Ubisoft: Το Assassin’s Creed Mirage πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2023 – δεν έχουμε ακόμη ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας – και έχει επιβεβαιωθεί ότι θα κυκλοφορήσει για PS5, PS4, Xbox Series X και Xbox One. Η Ubisoft επιβεβαίωσε επίσης ότι το Assassin’s Creed Mirage θα κυκλοφορήσει σε υπολογιστή μέσω του Ubisoft Store και του Epic Games Store.

Πηγή πληροφοριών: eurogamer.net