Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Call of Duty: Warzone 2.0 μαζί με πολλές καινούριες λεπτομέρειες για το τι να περιμένουμε.

Το Call of Duty: Warzone 2.0 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου, περίπου δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του Modern Warfare 2 στις 28 Οκτωβρίου. Και τα δύο θα έχουν το ίδιο engine, κάτι πρωτότυπο για το franchise Call of Duty, που θα πρέπει να εξασφαλίσει ισοτιμία και ένα πιο συνεπές σύνολο χαρακτηριστικών – όλα αυτά κάνουν αυτό να μοιάζει σαν μια νέα αρχή για τη σειρά. Το Call of Duty: Warzone 2.0 παρουσιάζει τον νέο χάρτη της ερήμου του Al Mazrah, καθώς και μερικές από τις δικές του αλλαγές στη φόρμουλα του battle royale, όπως πολλαπλοί κύκλοι που εμφανίζονται σε ορισμένα σενάρια end-game. Θα διαθέτει επίσης ένα νέο AI faction, με τα Strong Holds να φιλοξενούν λάφυρα που περιπολούνται από NPC και ένα προσαρμοσμένο σύστημα Gulag. Θα υπάρχει επίσης μια νέα λειτουργία sandbox που ονομάζεται DMZ, και ενώ οι λεπτομέρειες παραμένουν ελάχιστες, όντως ακούγεται σαν να είναι η έκδοση του Warzone στο Escape from Tarkov.

Δείτε επίσης: Nintendo: Το Splatoon 3 κάνει ρεκόρ στην Ιαπωνία

Call of Duty: Warzone 2.0: Ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας

Όπως και άλλοι δημοφιλείς τίτλοι του battle royale, θα διαθέτει επίσης third person view – κάτι εντελώς νέο για το Call of Duty: Warzone 2.0 και μια προσθήκη που πιθανότατα θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης. Οι third-person playlists θα είναι επίσης διαθέσιμες στο Modern Warfare 2

, επαναλαμβάνοντας τη λειτουργία third-person που ήταν διαθέσιμη στο αρχικό Call of Duty: Modern Warfare 2 το 2009.

Η επιβεβαίωση μιας λειτουργίας third-person έρχεται αφού μάθαμε νωρίτερα ότι οι εκδόσεις της κονσόλας θα αποκτούσαν τελικά FOV options. Είχαμε επίσης περισσότερες πληροφορίες για το πώς λειτουργεί το Gunsmith 2.0, με εκλεπτυσμένο interface και περισσότερες επιλογές customization.

Όλα αυτά έρχονται καθώς το Call of Duty Modern Warfare 2 ξεκινά την open beta του αυτό το Σαββατοκύριακο και δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι ακριβώς να περιμένουμε. Θα παρουσιαστεί το Ground War mode σε μεγάλες κλίμακες, με μάχες 32v32 στον χάρτη του Sariff Bay. Θα υπάρξουν επίσης πιο μικροί αγώνες 6v6, που θα παιχτούν στην τριάδα των Valderas Museum, Farm 18 και Mercado Las Almas.

Call of Duty: Warzone 2.0: Ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας

Δείτε επίσης: Το Ubisoft+ είναι διαθέσιμο για δωρεάν δοκιμή για 30 ημέρες

Και τέλος ακούστηκε το Call of Duty Warzone: Mobile, ένα νέο εγχείρημα που μοιράζεται ορισμένα χαρακτηριστικά με τα όμοια του στην κονσόλα και υπόσχεται cross-progression και κοινά social features. Αναπτύσσεται από ένα πλήθος στούντιο, συμπεριλαμβανομένων των Beenox και Digital Legends, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει σε iOS και Android τον επόμενο χρόνο.

Πηγή: eurogamer.net