Τα AirPods Pro 2 της Apple πρόκειται να κυκλοφορήσουν επίσημα στις 23 Σεπτεμβρίου. Αξίζει να εγκαταλείψετε τα παλιά σας AirPods Pro και να μεταβείτε στα νέα ακουστικά; Η απάντηση είναι μάλλον θετική, αφού η Apple έχει αναβαθμίσει σημαντικά τα AirPods της.

Εδώ μπορείτε να δείτε πέντε λόγους για τους οποίους αξίζει να αγοράσετε τα νέα AirPods Pro 2:

Βελτιώσεις σε Active Noise Cancelling και Adaptive Transparency

Οι χρήστες των αυθεντικών AirPods Prο γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα ακουστικά τους διαθέτουν ένα πολύ ισχυρό Active Noise Cancelling feature. Τώρα, όμως, η Apple λέει ότι τα AirPods Pro 2 προσφέρουν ακόμα καλύτερη ακύρωση θορύβου (δύο φορές καλύτερη) χάρη στο αναβαθμισμένο H2 chip που βρίσκεται στο εσωτερικό.

Στο μεταξύ, το νέο H2 chip βελτιώνει και το Transparency Mode σε Adaptive Transparency, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί “να μειώσει τον δυνατό περιβαλλοντικό θόρυβο – όπως μια σειρήνα οχήματος που περνάει, εργαλεία ή ακόμα και μεγάφωνα σε μια συναυλία“.

Δείτε επίσης: Το Apple Watch σας τώρα μπορεί να αποκτήσει το watchOS 9

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Η Apple λέει ότι τα νέα AirPods Pro 2 προσφέρουν τώρα έως και 6 ώρες χρόνο ακρόασης με ενεργοποιημένο το Active Noise Cancelling ή το Adaptive Transparency feature. Τόσες ώρες λειτουργούν και τα AirPods 3, χωρίς αυτές τις δυνατότητες ενεργοποιημένες. Συγκριτικά με τα κλασικά AirPods Prο, υπάρχει αύξηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας κατά δύο ώρες.

Εκτός από έξι ώρες ακρόασης, η θήκη φόρτισης MagSafe έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 30 ώρες.

Νέοι τρόποι φόρτισης του AirPods Pro 2

Μια από τις μεγαλύτερες αναβαθμίσεις που είχε φέρει η Apple ήταν η δυνατότητα φόρτισης των AirPοds Pro με μια θήκη MagSafe. Αυτό σήμαινε ότι τα AirPods Prο μπορούσαν να φορτιστούν μέσω Lightning, Qi accessories ή φορτιστή MagSafe.

Δείτε επίσης: Apple Watch Series 8 και SE 2 Reviews: Σταδιακές αναβαθμίσεις

Τώρα, με τα AirPods Pro 2, μπορείτε να φορτίσετε τη συσκευή με αυτές τις επιλογές, καθώς και με το Apple Watch magnetic charging puck. Αυτό είναι τέλειο για όσους έχουν το MagSafe Duo και φορτίζουν και το iPhone.

Η θήκη φόρτισης MagSafe γίνεται AirTag

Σας έχει τύχει να χάσετε ποτέ τη θήκη φόρτισης των AirPοds σας; Τα AirPods Prο έχουν ενσωματωθεί στην εφαρμογή Find My εδώ και πολύ καιρό. Τώρα, όμως, με τα AirPods Pro 2, οι δυνατότητες Find My είναι πολύ καλύτερες χάρη στο νέο U1 chip που είναι διαθέσιμο στη θήκη φόρτισης, καθώς και στα νέα ενσωματωμένα ηχεία που βοηθούν στον εντοπισμό της συσκευής.

Δείτε επίσης: iPhone 14: Η Apple εξηγεί τα οφέλη της eSIM για όσους ταξιδεύουν

Νέοι αισθητήρες αφής

Τέλος, μια σημαντική αναβάθμιση στα AirPods Pro 2 είναι οι νέοι αισθητήρες αφής. Με αυτούς τους αισθητήρες, μπορείτε να σύρετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω ή προς τα κάτω στα ακουστικά για να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση των AirPods Prο 2.

Αυτοί οι νέοι αισθητήρες αφής προστίθενται στους υπάρχοντες AirPοds Prο force αισθητήρες, οι οποίοι επιτρέπουν να πιέζετε τα στελέχη για να αποκτήσετε πρόσβαση στα χειριστήρια αναπαραγωγής/παύσης και πολλά άλλα.

Άλλες αλλαγές στο AirPods Pro 2 περιλαμβάνουν υποστήριξη για Bluetooth 5.3 και αναβαθμίσεις ποιότητας ήχου. Τα νέα ακουστικά της Apple έρχονται στην τιμή των 249 $.

Πηγή: 9to5mac.com