Μετά την τεράστια παραγγελία οχημάτων από την Tesla, η Hertz ανακοινώνει τώρα άλλη μια παραγγελία ηλεκτρικών οχημάτων, αυτή τη φορά για 175.000 ηλεκτρικά οχήματα της GM.

Δείτε επίσης: Η Hertz κάνει τη μεγαλύτερη αγορά EV στον κόσμο με 100.000 Tesla

Πέρυσι, η Hertz ανακοίνωσε μια σημαντική προσπάθεια εξηλεκτρισμού του στόλου ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων της, με επικεφαλής τη μαζική αγορά 100.000 οχημάτων Tesla Model 3. Πιο πρόσφατα, η εταιρεία πρόσθεσε οχήματα Model Y στην παραγγελία.

Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων είπε ότι αναμένει να έχει και τα 100.000 οχήματα Tesla μέχρι το τέλος του 2022, αν και η Tesla δεν φαινόταν να συμμορφώνεται πλήρως με αυτό το χρονοδιάγραμμα.

Τον Απρίλιο, η Hertz ανακοίνωσε ότι προσθέτει επίσης έως και 65.000 ηλεκτρικά οχήματα από την Polestar στον στόλο της τα επόμενα πέντε χρόνια.

Τώρα προσθέτει και ηλεκτρικά οχήματα GM στον στόλο της, με τη μεγαλύτερη παραγγελία EV που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Δείτε ακόμα: General Motors (GM): Credential stuffing επίθεση εξέθεσε δεδομένα πελατών

Σε ένα κοινό δελτίο τύπου, η Hertz και η GM ανακοίνωσαν ότι η τελευταία πρόκειται να παραδώσει έως και 175.000 ηλεκτρικά οχήματα από διάφορες μάρκες τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η Hertz και η General Motors Co. ανακοίνωσαν μια συμφωνία στην οποία η Hertz σχεδιάζει να παραγγείλει έως και 175.000 ηλεκτρικά Chevrolet, Buick, GMC, Cadillac και BrightDrop τα επόμενα πέντε χρόνια. Η Hertz και η GM πιστεύουν ότι αυτό το σχέδιο είναι η μεγαλύτερη επέκταση EV μεταξύ των πελατών του στόλου και η ευρύτερη, επειδή καλύπτει ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών οχημάτων και σημείων τιμών, από συμπαγή και μεσαίου μεγέθους SUV έως pickup, πολυτελή οχήματα και πολλά άλλα.”

Θα ξεκινήσουν αρχικά με Chevrolet Bolt EV και Bolt EUV, που αναμένεται να παραδοθούν το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Δείτε επίσης: Η GM θέλει να ξεπεράσει την Tesla στις πωλήσεις EV

Μετά από αυτό, η Hertz σχεδιάζει να αγοράσει ηλεκτρικά οχήματα από όλες τις μάρκες της GM, ακόμη και ηλεκτρικά φορτηγά από την BrightDrop. Ωστόσο, αναμένουμε τα νέα Equinox EV και Blazer EV να αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο μέρος της παραγγελίας.