Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η ετήσια φθινοπωρινή της εκδήλωση Surface θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα, στις 12 Οκτωβρίου στις 10 π.μ. Eastern Time. Η ιστοσελίδα λέει, “παρακολουθήστε ζωντανά για να δείτε τι ακολουθεί”, κάτι που μπορεί να υποδηλώνει ότι αυτό θα είναι το πρώτο live hardware event της εταιρείας από το 2019.

Δείτε επίσης: Microsoft Surface Pro 9: Θα κυκλοφορήσει σύντομα;

Δείτε επίσης: Microsoft Surface Pro X: Κυκλοφορεί με το χαρακτηριστικό Eye Contact

Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αυτοπροσώπως με τη συμμετοχή του Τύπου ή θα μεταδοθεί live από μια κλειστή τοποθεσία.

Στην agenda, περιμένετε να δείτε ένα νέο Surface Pro 9 που συνδυάζει τις διαμορφώσεις Intel και ARM κάτω από μια ομπρέλα, και ίσως ακόμη και νέα χρώματα, όπως το Sapphire (μπλε) και το Forrest (πράσινο), εκτός από τα χρώματα Graphite και Platinum που έχουμε στο Surface Pro εδώ για αρκετό καιρό.

Αναμένουμε επίσης ένα νέο Surface Laptop, αν και πρόσφατες φήμες έχουν αναφέρει ότι θα δούμε μόνο μια παραλλαγή Intel αυτό το φθινόπωρο. Αναμένεται να κυκλοφορήσει με τσιπ 12ης γενιάς Intel, αλλά δεν είναι πλέον γνωστές άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το hardware. Δεδομένου ότι ενδέχεται να λάβουμε μόνο μια παραλλαγή Intel, ίσως η ενημέρωση του φορητού υπολογιστή αυτού του φθινοπώρου να είναι Laptop 4+ αντί για Laptop 5;

Τέλος, αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι ένα νέο Surface Studio 3. Το Surface Studio έχει καθυστερήσει πολύ να ανανεώθει, με το τελευταίο να κυκλοφορεί το 2018 με ένα ξεπερασμένο τσιπ Intel 7ης γενιάς. Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε ένα πιο πρόσφατο τσιπ Intel και GPU NVIDIA μέσα στο Surface Studio 3.

Δείτε επίσης: Η αναθεώρηση του Microsoft Surface Go LTE: Ασυναγώνιστη κινητικότητα

Άλλες μικρότερες συσκευές που μπορεί να δούμε περιλαμβάνουν ένα νέο ζευγάρι Surface Earbuds, ενημερωμένα αξεσουάρ Type Cover με patterns και το Project Volterra.

Αυτό το φθινόπωρο συμπληρώνονται δέκα χρόνια Surface, οπότε θα μας ενδιαφέρει να δούμε πώς θα τα γιορτάσει η Microsoft.

Πηγή πληροφοριών: windowscentral.com