Η Microsoft κυκλοφόρησε το Windows 11 22H2 KB5017389 preview cumulative update, το οποίο φέρνει 30 διορθώσεις και βελτιώσεις.

Αυτή η ενημέρωση των Windows 11 αποτελεί μέρος της μηνιαίας ενημέρωσης “C” της Microsoft για τον Σεπτέμβριο του 2022 και, όπως κάθε φορά, επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν τις επερχόμενες επιδιορθώσεις που θα έρθουν με το Patch Tuesday Οκτωβρίου 2022.

Τα preview updates, όπως η ενημέρωση KB5017389, δεν περιέχουν διορθώσεις ασφαλείας και είναι προαιρετικά. Αυτό σημαίνει ότι η εγκατάστασή τους δεν γίνεται αυτόματα.

Δείτε επίσης: Microsoft Defender for Office 365: Οι χρήστες του Teams θα μπορούν να αναφέρουν phishing μηνύματα

Για να γίνει η εγκατάσταση του Windows 11 22H2 KB5017389, οι χρήστες πρέπει να μεταβούν στις Ρυθμίσεις, να κάνουν κλικ στο Windows Update και να επιλέξουν “Check for Updates“. Στη συνέχεια θα κληθούν να κάνουν κλικ στο κουμπί λήψης και εγκατάστασης, αφού όπως είπαμε και παραπάνω είναι μια προαιρετική ενημέρωση.

Οι χρήστες των Windows 11 μπορούν επίσης να πραγματοποιήσουν λήψη και να εγκαταστήσουν μη αυτόματα την ενημέρωση KB5017389 από το Microsoft Update Catalog.

Windows 11 22H2 KB5017389: Τι νέο φέρνει αυτή η ενημέρωση;

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η ενημέρωση είναι το πρώτο servicing release για την έκδοση Windows 11 22H2 από τότε που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης, ο αριθμός έκδοσης των Windows 11 θα αλλάξει σε 22621.608.

Δείτε επίσης: Το Microsoft Swiftkey iOS keyboard δεν θα υποστηρίζεται πλέον

Όπως είπαμε και παραπάνω, το νέο Windows 11 KB5017389 περιλαμβάνει 30 βελτιώσεις ή επιδιορθώσεις. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε μερικές από τις πιο σημαντικές:

  • Επιλύει ζητήματα που προκαλούν την αποτυχία των ενημερώσεων στο Microsoft Store.
  • Επιλύει ένα πρόβλημα που αναγκάζει τα IE mode tabs σε ένα session να επαναφορτωθούν.
  • Επιλύει ένα πρόβλημα που ανοίγει με επιτυχία ένα παράθυρο του προγράμματος περιήγησης σε IE mode για να εμφανιστεί ένα αρχείο PDF. Αργότερα, η περιήγηση σε άλλο IE mode site στο ίδιο παράθυρο αποτυγχάνει.
  • Επιλύει ένα πρόβλημα που επηρεάζει τη γραμματοσειρά τριών κινεζικών χαρακτήρων. Κατά τη μορφοποίηση αυτών των χαρακτήρων σε bold, το μέγεθος είναι λάθος.
  • Η έκδοση KB5017389 επιλύει ένα πρόβλημα που επηρεάζει τις κλήσεις με διπλή SIM. Εάν επιλέξετε no SIM στο τηλέφωνό σας και πραγματοποιήσετε μια κλήση στη συσκευή σας, η λειτουργία Dual SIM δεν λειτουργεί.
  • Προσθέτει πιο δυναμικό Widgets content στη γραμμή εργασιών με notification badging. Όταν ανοίγετε τον πίνακα Widgets, εμφανίζεται ένα banner στο επάνω μέρος του πίνακα. Παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι ενεργοποίησε το notification badge.
  • Επιλύει ένα ζήτημα που επηρεάζει ορισμένες εφαρμογές που δεν είναι signed από το Microsoft Store. Πρέπει να τις εγκαταστήσετε ξανά μετά την αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος.

Δείτε επίσης: Πώς να διορθώσετε το mouse lag στα Windows 10;

Μπορείτε να βρείτε μια πλήρη λίστα των βελτιώσεων και επιδιορθώσεων στο ενημερωτικό δελτίο υποστήριξης KB5017389.

Πηγή: www.bleepingcomputer.com