Η Microsoft έχει έναν τρόπο να κάνει το Teams μια πιο δελεαστική επιλογή για meetings: να κάνει το AI να τακτοποιήσει τη βρώμικη δουλειά. Η εταιρεία λανσάρει μια προσφορά Teams Premium για το Microsoft 365 που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να απλοποιήσει σημαντικά τη διαχείριση συσκέψεων. Το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι η λειτουργία “Intelligent Recap” δημιουργεί αυτόματα εργασίες, κεφάλαια και ακόμη και εξατομικευμένες επισημάνσεις. Μπορείτε να μην παρεβρεθείτε σε μια συνάντηση και ίσως γνωρίζετε ποια τμήματα να παρακολουθήσετε όταν προσπαθείτε να ενημερωθείτε για το τι έγινε στην σύσκεψη.

Το Premium χρησιμοποιεί επίσης τεχνητή νοημοσύνη για να μεταφράζει υπότιτλους σε πραγματικό χρόνο για 40 ομιλούμενες γλώσσες, επομένως δεν θα χρειάζεται πάντα να περιμένετε εκ των υστέρων μεταφράσεις για να καταλάβετε τι συνέβη. Οι οδηγοί συσκέψεων ορίζουν αυτόματα τις «σωστές» επιλογές για μια συζήτηση, επίσης.

Το Premium Microsoft Teams έχει νέα τεχνολογία AI για meetings

Δείτε επίσης: Caffeine: Επιτρέπει επιθέσεις phishing στο Microsoft 365

Άλλες αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν υποστήριξη εικονικών ραντεβού (σκεφτείτε γιατρούς και συμβούλους) καθώς και διαδικτυακά σεμινάρια “υψηλής ποιότητας”. Οι βελτιωμένες προστασίες για ευαίσθητα δεδομένα προσθέτουν ετικέτες εμπιστευτικότητας και υδατογραφήματα, ώστε ένας αδίστακτος συνάδελφος να μην μπορεί να κλέψει εμπορικά μυστικά απλώς τραβώντας screenshots κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων.

Ζητήσαμε από τη Microsoft λεπτομέρειες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τα 365 plans που απαιτούνται για τη χρήση του Teams Premium. Η υπηρεσία κάνει ήδη ξεκάθαρη τη στρατηγική της εταιρείας. Ελπίζει να ανταγωνιστεί εφαρμογές όπως το Google Meet και το Zoom, καθιστώντας το Teams απαραίτητο σε επιχειρήσεις που δεν έχουν πάντα τον χρόνο ή τα χρήματα για να δημιουργήσουν ανακεφαλαιώσεις και μεταφράσεις. Με αυτά τα λόγια, οι αντίπαλοι της Microsoft δεν μένουν στάσιμοι – τα πρόσθετα του Premium μπορεί να γίνουν απαραίτητα σύντομα.

Το Premium Microsoft Teams έχει νέα τεχνολογία AI για meetings

Δείτε επίσης: Η Microsoft λανσάρει το Designer, τον νέο ανταγωνιστή του Canva

Η Microsoft είπε στο Engadget ότι το Teams Premium θα είναι διαθέσιμο τον Φεβρουάριο με τιμή 10 $ ανά χρήστη ανά μήνα. Εάν θέλετε να το προσθέσετε σε υπάρχουσες υπηρεσίες, θα χρειαστείτε ένα κατάλληλο πρόγραμμα Microsoft 365. Μοιραστήκαμε την πλήρη λίστα παρακάτω.

  • Enterprise: Microsoft/Office 365 E1, E3, E5
  • Small Business: Microsoft Teams Essentials (Azure AD), Microsoft 365 Business Basic, Business Standard και Business Premium
  • Frontline: Microsoft 365 F1 και F3 και Office 365 F3
  • Education: Microsoft/Office 365 A1, A3, A5
  • Government: Microsoft/Office 365 G3 και G5

Πηγή: engadget.com