Υπάρχουν ερωτήματα που δεν θα απαντηθούν ποτέ. Όπως για παράδειγμα το αν οι ξανθές είναι πιο όμορφες από τις μελαχρινές. Το αν η ΝΔ κυβέρνησε καλύτερα από το ΠΑΣΟΚ. Και αν το hot dog δεν τρώγεται χωρίς κέτσαπ ή μουσταρδα. 

Δείτε ακόμα: Να γιατί η τηλεργασία πρέπει να καθιερωθεί για όλους…σχεδόν!

Και αυτά τα ερωτήματα, θα μείνουν ανοιχτά, γιατί ο καθένας μας είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι θέλει. Είναι περισσότερο θέμα γούστου, πάρα θέμα επιστήμης. 

Τι γίνεται, όμως, με το ερώτημα iPhone VS android. Είναι κάτι από τα δύο καλύτερο; Η απάντηση είναι και ναι και όχι. «Ναι», γιατί ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που εσύ επιθυμείς να έχει το κινητό σου, μία από τις δύο λύσεις θα σου ταιριάζει καλύτερα.  Αλλά «όχι», γιατί αυτό θα το κρίνεις μόνος σου. Όσα βιντεάκια και αν δεις στο youtube, μόνο εσύ μπορείς να ξέρεις ποιο κινητό είναι αυτό που σε εξυπηρετεί καλύτερα. 

Άρα, μάλλον και αυτό είναι θέμα γούστου και θέμα προτεραιοτήτων… Άλλος θα πουλούσε την ψυχή του, προκειμένου να ‘χει στα χέρια του ένα κινητό που θα βγάζει φωτογραφίες σαν του iPhone, ενώ άλλος θα έλεγε πως αν είναι να γίνει φωτογράφος, θα καταφύγει μάλλον σε κάποιο φωτογραφική μηχανή και όχι σε ένα κινητό τηλέφωνο.  Άλλος πάλι, λέει πως έχει τα λεφτά, για να αγοράσει ένα iPhone και πως θα τα ‘δινε, αν άξιζε. Αλλά θεωρεί πως δεν αξίζει.  Φυσικά, δεν είναι όλα απλές απόψεις. Υπάρχουν και δεδομένα. Δεδομένα που δεν παραλείπονται σε αυτό το βίντεο.  Όπως για παράδειγμα το ποσοστό των οθονών που επιβιώνει μετά από έναν χρόνο χρήσης. Ποιές οθόνες έχουν, λοιπόν, μεγαλύτερη αντοχή; Iphone ή Android. 

Δείτε Ακόμα: Γιατί θα είσαι πάντα καλύτερος από ένα ρομπότ;

Το ίδιο ερώτημα τίθεται και σε σχέση με την αντοχή της μπαταρίας και σίγουρα αυτά είναι δύο βασικά ερωτήματα, που πρέπει να αφορούν τον καθένα. Εμένα πάντως με αφορούν. Συνηθίζω να χάνω τους φορτιστές μου και να ρίχνω κάτω το κινητό μου. Άρα θέλω ένα κινητό που να αντέχει και η μπαταρία και η οθόνη του.  Εσύ τι κινητό έχεις; Και αν είχες όοοοολα τα λεφτά του κόσμου… τι κινητό θα αγόραζες; Εδώ να σε δω!