To Netflix εισάγει ένα νέο πρόγραμμα με υποστήριξη διαφημίσεων σε 12 χώρες, δίνοντας στους πελάτες περισσότερες επιλογές όσον αφορά τη ροή. Φαίνεται όμως ότι το νέο πρόγραμμα της εταιρείας μπορεί να μην είναι τόσο ευρέως διαθέσιμο όσο ελπίζαμε, σύμφωνα με μια λίστα υποστηριζόμενων και μη υποστηριζόμενων συσκευών στη σελίδα υποστήριξης της εταιρείας. Αν σκέφτεστε να εγγραφείτε ή να αλλάξετε πρόγραμμα, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας μπορεί να υποστηρίξει τη μετάβαση.

Δείτε επίσης: Η δυνατότητα Netflix Profile Transfer διαθέσιμη στην Ινδία: Τι είναι;

Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά, η συσκευή σας θα πρέπει να είναι ενημερωμένη τουλάχιστον στο iOS 15 για τους χρήστες της Apple και στο Android 7 ή νεότερη έκδοση για τα Android. Το πρόγραμμα διαφημίσεων θα υποστηρίζεται επίσης, μόνο από τα μοντέλα Chromecast που έχουν υποστήριξη για το Google TV. Η νέα κατηγορία διαφημίσεων του Netflix δεν θα λειτουργεί σε συσκευές Chromecast πρώτης, δεύτερης ή τρίτης γενιάς. Αν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε το Chromecast Ultra με αυτή την υπηρεσία, δεν θα λειτουργήσει.

Δείτε ακόμα: Το Netflix ανοίγει νέο gaming στούντιο στη Νότια Καλιφόρνια

Αν έχετε Apple TV

, πιθανόν να αισθάνεστε λίγο αδικημένοι, αφού κανένα από τα μοντέλα δεν θα προσφέρει υποστήριξη για τη νέα βαθμίδα του Netflix. Αν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε ένα PlayStation 3 για να κάνετε streaming στο Netflix, ισχύουν οι ίδιοι κανόνες. Όλες οι έξυπνες τηλεοράσεις, οι υπολογιστές PC και Mac και τα προϊόντα streaming της Amazon είναι συμβατά με το προϊόν.

Δείτε επίσης: Το πρόγραμμα συνδρομής Netflix Basic with Ads κυκλοφορεί για 6,99 $

Αν έχετε συσκευή που δεν υποστηρίζεται, όπως Android ή iOS, δοκιμάστε να ενημερώσετε το λογισμικό. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε θα πρέπει να αγοράσετε μια νέα συσκευή ή να συνεχίσετε με το τρέχον πρόγραμμα Netflix σας.

Το Netflix είναι μία πολύ βολική συνδρομιτική πλατφόρμα streaming. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Και με την εισαγωγή των νέων προσφορών, υπάρχει μία λύση για κάθε χρήστη.