Η HONOR ανακοίνωσε ότι ένα νέο smartphone-flagship θα κυκλοφορήσει στις 23 Νοεμβρίου. Η συσκευή θα γίνει διαθέσιμη στην Κίνα πριν επεκταθεί σε άλλες αγορές.

Στις 23 Νοεμβρίου, η HONOR θα παρουσιάσει το νέο της flagship smartphone

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 2:30 PM ώρα Κίνας / 7:30 AM CET / 1:30 AM EST.

Με αυτή την ανακοίνωση, η HONOR κυκλοφόρησε και μια αφίσα. Αν ρίξετε μια ματιά σε αυτήν, θα παρατηρήσετε ένα πουλί που πετάει και στην αντανάκλαση αυτό που φαίνεται να είναι μια μονάδα κάμερας.

Υπάρχουν δύο επιλογές: η σειρά HONOR Magic5 ή το HONOR Magic V2. Η πρώτη κυκλοφόρησε στις αρχές Ιανουαρίου, ενώ η δεύτερη έφτασε στα ράφια τον Φεβρουάριο.

Δείτε επίσης: Telegram: Αποκτά μεταγραφή voice-to-text για βίντεο

Το HONOR Magic V2 είναι πιθανότατα η εν λόγω συσκευή

Μια λεπτομέρεια που το υποδηλώνει είναι ότι η HONOR ανέφερε το “προϊόν flagship της HONOR” αντί για μια σειρά προϊόντων.

Αν και ασαφές, η HONOR ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της θα γίνει διαθέσιμο στις αρχές του 2023. Είναι πολύ πιθανό το τηλέφωνο να ανακοινωθεί στην Κίνα τον ερχόμενο Νοέμβριο και παγκοσμίως στις αρχές του 2023. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα η HONOR να ανακοινώσει τη συσκευή μέχρι το τέλος του 2023 για τις παγκόσμιες αγορές, αλλά να περιμένει να την κυκλοφορήσει μέχρι τις αρχές του 2024.

Δείτε επίσης: Netflix: Ένα παιχνίδι Stranger Things VR θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2023

Στο εγγύς μέλλον, θα έχουμε επιτέλους αναδιπλούμενα smartphones από πολλές παγκόσμιες εταιρείες. Η Samsung

και η Huawei δεν θα είναι πλέον μόνες τους σε αυτή την αγορά. Η HONOR, η Xiaomi και η Vivo προσφέρουν όλες συναρπαστικές αναδιπλούμενες συσκευές που είναι διαθέσιμες στην Κίνα. Θα ήταν υπέροχο να τις δούμε να εισέρχονται και σε άλλες αγορές. Από ό,τι φαίνεται, η HONOR μπορεί να αναλάβει την ευθύνη και να πρωτοστατήσει για αυτά τα προϊόντα διεθνώς.

Είμαστε αισιόδοξοι για αυτή τη συσκευή εξαιτίας του HONOR Magic V

Εντυπωσιαστήκαμε πραγματικά με το smartphone HONOR Magic V. Ελπίζουμε ότι ο διάδοχός του θα είναι εξίσου καλός, αν όχι καλύτερος. Είναι πιθανό η HONOR να μην κάνει πολλές αλλαγές στο σχεδιασμό, καθώς φρόντισε να σχεδιάσει το μοντέλο πρώτης γενιάς και δεν υπάρχει λόγος να διορθώσει κάτι που δεν έχει χαλάσει.

Η συσκευή θα λειτουργεί με τον Snapdragon 8 Gen 2, τον επερχόμενο επεξεργαστή-flagship της Qualcomm. Περιμένουμε επίσης μια ρύθμιση κάμερας υψηλής ποιότητας και γενικά κορυφαίες προδιαγραφές.

Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα συσκευών υψηλής ποιότητας που είναι ιδανικές για όσους θέλουν μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία. Τι περιμένετε λοιπόν Πηγαίνετε να ελέγξετε τις τελευταίες προσφορές της Honor και δείτε και μόνοι σας γιατί αυτή η εταιρεία smartphone γίνεται γρήγορα μια από τις πιο δημοφιλείς μάρκες στον κόσμο.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com