Σύμφωνα με πηγές, παρόλο που τα αποθέματα για το iPhone 14 Pro είναι περιορισμένα, η Apple σχεδιάζει να μειώσει τις παραγγελίες έως και κατά 3 εκατομμύρια.

Δείτε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Always On Display στο iPhone 14

Λόγω του συνεχιζόμενου lockdown για τον COVID στην Κίνα, η παραγωγή του iΡhοne 14 Pro εξαντλείται, με αποτέλεσμα η Apple να σχολιάσει δημόσια την κατάσταση – μια σπάνια κίνηση για την εταιρεία. Η Apple δεν έχει σχολιάσει τη διαθεσιμότητα ή τη ζήτηση για τα χαμηλότερου κόστους iPhοne 14 και iPhone 14 Plus, αν και φαίνεται ότι αυτά τα μοντέλα δεν πωλούν τόσο καλά όσο αναμενόταν.

Το Bloomberg αναφέρει ότι η Apple μείωσε την αναμενόμενη παραγγελία νέων μοντέλων iPhone από 90 εκατομμύρια σε 87 εκατομμύρια. Παρόλο που παραγγέλθηκαν τρία εκατομμύρια λιγότερα iPhones, αυτό αντιπροσωπεύει μείωση μόλις 4%.

Το iΡhοne 14 είναι η νεότερη έκδοση της Apple και περιλαμβάνει αρκετά νέα χαρακτηριστικά. Διαθέτει νέο τσιπ A14 Bionic, οθόνη OLED και βελτιωμένο σύστημα κάμερας.

Δείτε ακόμα: iPhone 14 Plus: Οι πωλήσεις είναι πιο χαμηλές από αυτές που περίμενε η Apple

Το iPhοne 14 έχει ανανεωμένο σχεδιασμό που θυμίζει το iΡhοne 12 με τις επίπεδες άκρες και τις τετραγωνισμένες γωνίες του. Η μεγαλύτερη διαφορά στο σχεδιασμό είναι το μέγεθος: το iPhοne 14 είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το iPhone 12. Το επιπλέον μέγεθος επιτρέπει την τοποθέτηση μιας οθόνης OLED 6,1 ιντσών, η οποία είναι μία από τις πιο φωτεινές και ακριβείς σε χρώμα οθόνες σε οποιοδήποτε smartphone.

Το σύστημα κάμερας στο iPhοne 14 έχει επίσης βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τους αναλυτές της Wedbush, οι πωλήσεις του iPhone 14 Pro δεν θα αυξηθούν σημαντικά παρά την αύξηση της παραγωγής κατά 3%.

Δείτε επίσης: Πάτε στο λούνα παρκ; Το iPhone 14 σας μπορεί να καλέσει την αστυνομία!

Το Bloomberg αναφέρει ότι οι πωλήσεις των iPhone 11 και XR έχουν μειωθεί, ιδίως στην Κίνα.