Πέρυσι, το Instagram επέτρεψε τη δημοσίευση στην εφαρμογή του για το web και τώρα, η εταιρεία συνεχίζει να κάνει αλλαγές για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Η τελευταία ενημέρωση εισάγει μια ανανεωμένη διεπαφή χρήστη για μεγάλες οθόνες, όπως ανέφερε το TechCrunch.

Δείτε επίσης: Instagram down: Όχι, το account σας δεν έχει γίνει ban

Δείτε επίσης: Instagram: Πώς να ακυρώσετε την αποστολή ενός μηνύματος (Unsend);

“Σχεδιάσαμε αυτές τις νέες ενημερώσεις με γνώμονα τις μεγαλύτερες οθόνες, ώστε η εμπειρία να είναι πιο καθαρή, ταχύτερη και ευκολότερη στη χρήση”, δήλωσε ο Adam Mosseri σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε χθες.

Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα, τα μενού αρχικής οθόνης, αναζήτησης, εξερεύνησης, μηνυμάτων και ειδοποιήσεων μεταφέρθηκαν σε μια νέα πλευρική ράγα που “καταρρέει” σε εικονίδια όταν μειώνεται το μέγεθος της οθόνης. Το προφίλ σας, οι προτάσεις και άλλα βρίσκονται στα δεξιά, ενώ τα Stories εμφανίζονται στην κορυφή. Όταν επιλέγεται οποιαδήποτε επιλογή μενού από την αριστερή μπάρα μενού, παραμένει ανοιχτή για γρήγορη και εύκολη πλοήγηση.

Δείτε επίσης: Instagram: Νέο εργαλείο προγραμματισμού αναρτήσεων για επαγγελματικά accounts

Το νέο interface κάνει το Instagram πιο εύχρηστο στο διαδίκτυο, αλλά δεν υπάρχει ακόμα καμία ένδειξη για μια ειδική εφαρμογή για iPad, όπως σημειώνει το 9to5Mac. Νωρίτερα μέσα στην χρονιά, ο Mosseri δήλωσε ότι το iPad δεν ήταν “αρκετά μεγάλο” για να αποτελέσει προτεραιότητα μια αποκλειστική εφαρμογή Instagram. Τώρα, τουλάχιστον έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την έκδοση Instagram web για βελτιωμένη εμπειρία αντί να μην έχετε άλλη επιλογή από το να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του τηλεφώνου.

Είτε βρίσκεστε στη δουλειά είτε στο σπίτι, το Instagram για web είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μείνετε συνδεδεμένοι με τους φίλους και την οικογένειά σας. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις ίδιες λειτουργίες με την εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένης της ροής, του προφίλ σας, των μηνυμάτων και πολλών άλλων.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com