Αν και μπορεί να γνωρίζετε το Zoom κυρίως λόγω της λύσης τηλεδιάσκεψης, δεν είναι τόσο σημαντικό τώρα που αρχίζουμε να βλέπουμε και πάλι περισσότερους ανθρώπους προσωπικά. Τώρα, η Zoom επεκτείνει τους ορίζοντές της. Στην ετήσια εκδήλωσή της “Zoomtopia“, η Zοom παρουσίασε νέες ενσωματώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ημερολογίου που συνοδεύουν την υπάρχουσα λύση τηλεδιάσκεψης της εταιρείας.

Δείτε επίσης: Το Zoom έρχεται στα αυτοκίνητα Tesla για να κάνετε τα meeting σας

Zoom είναι ένα εργαλείο τηλεδιάσκεψης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για online συναντήσεις, webinars και πολλά άλλα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παραμένετε συνδεδεμένοι με συναδέλφους, πελάτες και φίλους. 

Οι λύσεις και οι πελάτες θα είναι στενά συνδεδεμένοι με την πλατφόρμα Zoom, αντί να είναι κάτι που μπορεί να σταλεί σε μια διεύθυνση Gmail. Θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον υπάρχοντα λογαριασμό σας στο Gmail/Outlook με τον πελάτη Zοom. Ορισμένα χαρακτηριστικά που προσφέρει η Proof είναι η δυνατότητα να δημιουργήσετε έναν προσωπικό τομέα πελατών και η ασφάλεια ότι τα μηνύματά σας είναι κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο.

Δείτε ακόμα: Πώς μπορείτε να θολώσετε το φόντο σας στο Zoom

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το ημερολόγιο δεν είναι τα πρώτα εγχειρήματα της Zοοm εκτός τηλεδιάσκεψης, καθώς η εταιρεία προσφέρει εδώ και αρκετό καιρό υπηρεσίες πληροφοριών πωλήσεων και τηλεφωνικές υπηρεσίες. Με αυτή την πρόσφατη ώθηση, είναι προφανές ότι το Zoom διεκδικεί να γίνει το επόμενο Microsoft 365 ή Google Workspace και όχι απλώς ένα απλό εργαλείο τηλεδιάσκεψης.

Δείτε επίσης: Zoom: Το CERT-In προειδοποιεί τους χρήστες για ευπάθειες

Και οι δύο αυτοί πελάτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν δωρεάν με τον τρέχοντα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, ανεξάρτητα από το αν είστε ήδη συνδρομητής στη δωρεάν κατηγορία. Πρέπει να έχετε τουλάχιστον μια συνδρομή επιπέδου Zοοm One Pro, αν θέλετε υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη Zoom.