Το Galaxy A73 5G είναι το πιο πρόσφατο smartphone της Samsung που λαμβάνει τη σταθερή ενημέρωση One UI 5.0 που βασίζεται σε Android 13, καθιστώντας το ένα από τα πολλά μοντέλα smartphone της Samsung που λαμβάνουν την ενημέρωση. Άλλα μοντέλα είναι το Galaxy A53 5G και το Galaxy A33 5G, τα οποία παρουσιάστηκαν μαζί νωρίτερα μέσα στην χρονιά σε κοινή εκδήλωση.

Δείτε επίσης: Η Samsung ενδέχεται να κυκλοφορήσει το Galaxy A54 5G στις αρχές του 2023

Η Samsung ξεκίνησε την κυκλοφορία του Android 13 για το Galaxy A73 5G στη Μαλαισία. Οι χρήστες στην ασιατική χώρα λαμβάνουν τη μεγάλη ενημέρωση με την έκδοση firmware A736BXXU2BVK2 . Μια ευρύτερη διάθεση θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες.

Η νεότερη έκδοση του προσαρμοσμένου λογισμικού Android της Samsung αποτελεί παράδειγμα τελειότητας που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία. Με πληθώρα εργαλείων προσαρμογής, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε το τηλέφωνό σας τόσο μοναδικό όσο εσείς. Μπορείτε πλέον να αλλάξετε την οθόνη κλειδώματος και την ταπετσαρία σας απευθείας από την οθόνη κλειδώματος. Επιπλέον, η λειτουργία Color Palette έχει ενημερωθεί για να παρέχει καλύτερη ποιότητα χρωμάτων για τα μενού του UI του συστήματος. Επιπλέον, τα system animations έλαβαν μια απαραίτητη ενημέρωση! Για να μην αναφέρουμε ότι και οι λειτουργίες απορρήτου και ασφάλειας λαμβάνουν βελτιώσεις.

Δείτε επίσης: Το Samsung Galaxy S23 έρχεται με νέες λειτουργίες απόδοσης

Η Samsung πρόσθεσε και αρκετές νέες δυνατότητες στις συσκευές Galaxy της με την κυκλοφορία του Android 13. Έχουμε OCR (οπτική αναγνώριση χαρακτήρων) για γρήγορη εξαγωγή κειμένου από εικόνες που είναι αποθηκευμένες στη συλλογή ή απευθείας από το viewfinder της κάμ

ερας. Έχουμε επίσης νέες δυνατότητες φωτογραφίας και βίντεο, καθώς και νέες δυνατότητες επεξεργασίας. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η εταιρεία βελτίωσε τα Bixby Routines και το AR Emoji και πρόσθεσε υποστήριξη για νέα gestures για να επιτρέψει την αποτελεσματικότερη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών.

Δείτε επίσης: Samsung Internet 19: Είναι διαθέσιμο και λειτουργεί με το Chrome

Το Galaxy A73 5G της Samsung λαμβάνει τώρα την ενημερωμένη έκδοση Android 13

Τον περασμένο μήνα, η Samsung ξεκίνησε την κυκλοφορία του Android 13 με τη σειρά Galaxy S22, όπως αναμενόταν. Αλλά αυτή την εβδομάδα είναι που τα πράγματα πραγματικά ζεστάθηκαν. Μέσα σε μόλις πέντε ημέρες, η εταιρεία κυκλοφόρησε τη νέα έκδοση Android όχι μόνο στις σειρές Galaxy S21 και S20, αλλά και στις σειρές Note 20, A53 5G, A33 5G, Z Fold 4 και τώρα στο Galaxy A73 5G! Η λίστα θα συνεχίσει να μεγαλώνει τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Και εμείς θα φροντίσουμε να ενημερώνεστε για όλα αυτά καθώς θα κυκλοφορούν.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com