Το Samsung Galaxy A52 λαμβάνει τώρα ενημέρωση για το One UI 5 με Android 13! Αυτή η ενημέρωση φέρνει ένα ανανεωμένο κινητό στα χέρια σας.

Η Samsung ξεκίνησε το πρόγραμμα One UI 5 beta για συσκευές μεσαίας κατηγορίας με το Galaxy A52 στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη συσκευή μεσαίας κατηγορίας που έλαβε τη σταθερή ενημέρωση Android 13. Μετά την ενημέρωση των Galaxy A33 5G, Galaxy A53 5G, Galaxy A73 5G, Galaxy M32 5G και Galaxy M52 5G με το Android 13, η Samsung κυκλοφόρησε τώρα τη σταθερή ενημέρωση Android 13 (One UI 5.0) στο smartphone μεσαίας κατηγορίας: Galaxy A52.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S23 Ultra: Νέο δείγμα της κάμερας δημοσιεύθηκε

Samsung Galaxy A52: Νέα ενημέρωση One UI 5 με Android 13

Το Sammobile αναφέρει ότι η Samsung έχει αρχίσει να διανέμει το One UI 5 (με έκδοση firmware A525FXXU4CVJB) στους χρήστες του Galaxy A52 στη Ρωσία. Η ενημέρωση περιλαμβάνει ένα σωρό νέα χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη για stackable widgets, Text Call Bixby, νέες χειρονομίες multitasking και πολλά άλλα. Επιπλέον, περιλαμβάνονται και τα Android security patches για τον Νοέμβριο. Συνολικά, η νέα ενημέρωση θα πρέπει να κάνει τη χρήση του τηλεφώνου πιο ευχάριστη και αποτελεσματική.

Η τελευταία ενημέρωση για το Galaxy A52

, με το One UI 5, είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στη Ρωσία αυτή τη στιγμή, αλλά θα διανεμηθεί και θα εγκατασταθεί σύντομα και σε άλλες χώρες. Η Samsung κάνει εξαιρετική δουλειά με την ταχύτητα με την οποία κυκλοφορούν οι ενημερώσεις στις συσκευές της – έτσι δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ αν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο λειτουργικό σύστημα Android 13 στο τηλέφωνό σας.
Samsung Galaxy A52: Νέα ενημέρωση One UI 5 με Android 13

Δείτε επίσης: Το Galaxy A73 5G της Samsung λαμβάνει το update Android 13

Εάν είστε χρήστης του Galaxy A52 στη Ρωσία, μπορείτε να ενημερώσετε το τηλέφωνό σας σε Android 13 πηγαίνοντας στο Settings » Software update και πατώντας Download and install.

Το Samsung Galaxy A52 κυκλοφόρησε στις αρχές του περασμένου έτους με προεγκατεστημένο το Android 11. Το τηλέφωνο έλαβε την ενημέρωση Android 12 τον Δεκέμβριο και την ενημέρωση Android 13 φέτος. Θα λάβει άλλη μια σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος Android κάποια στιγμή προς το τέλος του επόμενου έτους.

Πηγή: sammobile.com