ΑρχικήHow ToΠώς να κάνετε unhide όλες τις σειρές στο Excel

Πώς να κάνετε unhide όλες τις σειρές στο Excel

Το unhide όλων των γραμμών σε ένα υπολογιστικό φύλλο του Microsoft Excel είναι τόσο εύκολο όσο το πάτημα μιας συντόμευσης πληκτρολογίου ή η χρήση ενός κουμπιού στηο ribbon. Θα σας δείξουμε το ακριβώς πρέπει να κάνετε.

excel unhide

Πώς να αποκρύψετε όλες τις σειρές στο Excel με μια συντόμευση

Για να εμφανίσετε κρυφές σειρές στο υπολογιστικό φύλλο σας, εκκινήστε το υπολογιστικό φύλλο σας με το Microsoft Excel. Στη συνέχεια, αποκτήστε πρόσβαση στο φύλλο εργασίας στο οποίο έχετε το κρυφό περιεχόμενο.

Επιλέξτε ολόκληρο το φύλλο εργασίας σας πατώντας Ctrl+A (Windows) ή Command+A (Mac). Εναλλακτικά, κάντε κλικ στο κουμπί “Select All” στην επάνω αριστερή γωνία του φύλλου εργασίας.

Ενώ το φύλλο εργασίας σας είναι επιλεγμένο, αποκρύψτε όλες τις σειρές χρησιμοποιώντας αυτήν τη συντόμευση: Ctrl+Shift+9. Εναλλακτικά, κάντε δεξί κλικ σε ένα επιλεγμένο κελί και επιλέξτε “Unhide” στο μενού.

Πώς να αποκρύψετε όλες τις γραμμές και τις στήλες στο Excel

Εναλλακτικά, στην καρτέλα “Home” του Excel, κάντε κλικ στην επιλογή Format > Hide & Unhide > Unhide Rows.

excel unhide

Το Excel θα κάνει ξανά ορατές όλες τις κρυφές σειρές σας στο υπολογιστικό φύλλο σας.

Πώς να αποκρύψετε συγκεκριμένες γραμμές στο Excel

Για να αποκαλύψετε μόνο συγκεκριμένες σειρές διατηρώντας ταυτόχρονα αόρατα όλα τα άλλα κρυφά στοιχεία, χρησιμοποιήστε την ακόλουθη μέθοδο.

Για να κάνετε unhide μια συγκεκριμένη σειρά, κάντε κλικ στην κεφαλίδα της σειράς που βρίσκεται πάνω από την κρυφή σας σειρά. Για παράδειγμα, για να αποκρύψετε τη σειρά 6, κάντε κλικ στην κεφαλίδα για τη σειρά 5.

Τώρα, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Shift στο πληκτρολόγιό σας και κάντε κλικ στην κεφαλίδα της σειράς που βρίσκεται κάτω από την κρυφή σειρά σας. Στο παραπάνω παράδειγμα, θα κάνετε κλικ στην κεφαλίδα για τη σειρά 7 (ενώ κρατάτε πατημένο το πλήκτρο Shift).

Κάντε δεξί κλικ στην κεφαλίδα μιας επιλεγμένης σειράς και από το ανοιχτό μενού, επιλέξτε “Unhide.”

excel unhide

Και είστε έτοιμοι. Το Excel έκανε unhide το επιλεγμένο περιεχόμενό σας και τώρα μπορείτε να εργαστείτε με αυτό όπως θέλετε.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS