Παίχτες του Warzone ανακάλυψαν νέο bug που τους κάνει κυριολεκτικά αόρατους! Το σαβατοκύριακο που μας πέρασε, προκάλεσε τεράστια αναστάτωση στα social media ο μεγάλος αριθμός reports παιχτών. Μπορείς να βρείς πληθώρα βιντεό σε sub του Reddit που ανεβάζουν βίντεο που τους “σκοτώνουν” αόρατοι παίχτες.

Modern Warfare II Battle Pass

Καθώς ακόμα ο λόγος του bug είναι άγνωστος, είναι τόσα πολλά τα βίντεο που έχουν ανέβει και δε μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά αν είναι όντως τυχαίο το bug ή αν κυκλοφορούν ανάμεσα μας τόσοι πολλοί cheaters στο Warzone (Modern Warfare). Καθώς ακόμα δεν μπορούμε να προτείνουμε τρόπο για να σας προστατέψουμε, το μόνο που μπορούμε να σας ευχηθούμε, είναι καλή τύχη για να μη σας τύχει!

Δείτε επείσης: Warzone 2 και Modern Warfare 2 έχουν σφάλματα στο social μενού

Απόσπαμα απο streamer

Call Of Duty: Warzone 2.0: Νέες δυνατότητες και νέο DMZ

Εισβάλετε στο νέο map Al-Mazrah. Ολοκληρώστε τα συμβόλαια και τα side-assignments και φύγετε πριν να είναι αργά! Ξεκινάτε με το κλασικό backpack που τα έχετε όλα μέσα: λεφτά, πυρομμαχικά και ότι άλλο χρειάζεστε. Προσοχή μη πεθάνετε

, έχετε μια ζωή και ό,τι non-permanent θα το χάσετε. Για την απόδραση σας, θα χρησιμοποιήσετε το ελικόπτερο, αφού έχετε χρησιμοποιήσει όλα τα exfil point, θα σας εμφανιστεί ένα τελικό point. Αυτό είναι το σημάδι για να την κάνετε!

Δείτε επείσης: Εξαγορά της Activision Blizzard από Microsoft: Εγείρει ανησυχίες

Από την αρχή της κυκλοφορίας του, το Call Of Duty: Warzone 2.0 σημείωσε τεράστια επιτυχία μόνο και μόνο από το πλήθος παιχτών. Μια μεγάλη κοινότητα όμως, θα φέρει και στο φως διάφορα προβλήματα. Από το να κρασάρει το παιχνίδι και να μη μπορείς να κάνεις reconnect, μέχρι να μη μπορείς να το κατεβάσεις καν. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τώρα εάν δεν έχεις το τελευταίο Battle Pass, υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς να παίξεις ούτε τα free mode. H Blizzard κάτι έχει κατά νου και έχει απενεργοποιήσει τα download στην Αμερική και Ευρώπη την τελευταία εβδομάδα.
Για οτιδήποτε νεότερο, μείνετε συντονισμένοι.


Πηγή: eurogamer.net