Αν θέλετε να αποσυνδεθείτε από το Netflix account σας στην τηλεόρασή σας (TV), μπορείτε να δείτε τον παρακάτω οδηγό. Οι λόγοι για τους οποίους μπορεί κάποιος να θέλει να αποσυνδεθεί από το λογαριασμό, μπορεί να ποικίλλουν. Ίσως να είναι απαραίτητο, για να μπορέσει κάποιος άλλος να συνδεθεί στο δικό του λογαριασμό. Όποιος και αν είναι ο λόγος, δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να αποσυνδεθείτε.

Δείτε επίσης: Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο κρυφό μενού του Netflix

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Netflix στην TV σας;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Netflix στην τηλεόρασή σας για να αποσυνδεθείτε από τον account σας. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το Netflix στην τηλεόρασή σας. Μεταβείτε στην αριστερή πλαϊνή γραμμή και, στη συνέχεια, στο κάτω μέρος, επιλέξτε “Get Help“.

Στην οθόνη “Get Help”, στο κάτω μέρος, επιλέξτε “Sign Out“.

Το Netflix θα σας ρωτήσει εάν θέλετε πραγματικά να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας. Εάν είστε σίγουροι, επιλέξτε “Yes“.

Αυτό ήταν! Εύκολα και απλά το Netflix account σας έχει αποσυνδεθεί. Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο λογαριασμό με την εφαρμογή ή να αφήσετε την εφαρμογή ως έχει.

Δείτε επίσης: Το Νetflix λανσάρει τη λειτουργία Manage Access and Devices

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Netflix σε όλες τις συσκευές ταυτόχρονα;

Ο καλύτερος τρόπος για να αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας στο Netflix σε όλες τις συσκευές είναι να χρησιμοποιήσετε τον επίσημο ιστότοπο

της πλατφόρμας. Με αυτή τη μέθοδο, μπορείτε να αποσυνδεθείτε από κάθε συσκευή που χρησιμοποιεί το λογαριασμό σας-όλα ταυτόχρονα και remοtely.

Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε ανοίξει ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Netflix και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Αφού συνδεθείτε, βρείτε το εικονίδιο προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία του ιστότοπου. Μόλις κάνετε κλικ σε αυτό, θα εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο μενού με τη λέξη “Account” – προχωρήστε και επιλέξτε το.

Netflix: Πώς να αποσυνδεθείτε από το account σας στην TV;

Στη σελίδα “Account”, στην ενότητα “Settings“, επιλέξτε “Sign Out of All Devices“.

Κάντε κλικ στην επιλογή “Sign Out” στη σελίδα “Sign Out of All Devices”.

Ορίστε! Έχετε πλέον αποσυνδεθεί από όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν το λογαριασμό σας στο Netflix.

Δείτε επίσης: Νetflix: Ένα παιχνίδι Stranger Things VR θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2023

Σημείωση: Εάν θέλετε να συνδεθείτε ξανά μετά την αποσύνδεσή σας, θα πρέπει να εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης Netflix σε κάθε συσκευή.

Πηγή: www.howtogeek.com