Google Messages: Φαίνεται πως η Google δοκιμάζει μια νέα λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να αντιδρούν με όποιο emoji θέλουν. Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να κάνει τις αντιδράσεις μηνυμάτων πολύ πιο εκφραστικές και διασκεδαστικές.

Δείτε επίσης: Google: Δημοσίευσε 165 YARA rules για τον εντοπισμό επιθέσεων Cobalt Strike

Εάν χρησιμοποιείτε RCS (Rich Chatting Service), αναμφίβολα είστε ήδη εξοικειωμένοι με τις αντιδράσεις μηνυμάτων, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ενεργοποιείτε γρήγορα ένα emoji ως απόκριση. Μέχρι στιγμής, η Google είχε περιοριστεί στα εξής emoji: 👍 😍 😂 😮 😥 😠 και 👎.

Δείτε επίσης: Google Pixel Watch: Αποκτά υποστήριξη για κάρτες συγκοινωνίας

Τον Σεπτέμβριο, το 9to5Google διεξήγαγε ένα teardown της εφαρμογής Messages και ανακάλυψε ότι υπήρχε ένα framework που αναπτυσσόταν για να επιτρέπει στους χρήστες να απαντούν σε κείμενα με οποιοδήποτε emoji ήθελαν. Και τώρα, με την τελευταία έκδοση beta των Google Messages (διαθέσιμη στο APKMirror), επιλεγμένοι χρήστες αρχίζουν να βλέπουν αυτή τη λειτουργικότητα να ενεργοποιείται.

Δείτε επίσης: Google: Οι υπάλληλοι φοβούνται για πιθανές απολύσεις

Παρόλο που η διαθεσιμότητα εξακολουθεί να είναι περιορισμένη, μην αποθαρρύνεστε αν εσείς βλέπετε μόνο τις αρχικές επιλογές από emoji. Πρόκειται για ένα ακόμα βήμα προς την κατεύθυνση της ευρύτερης διάθεσης. Είναι λογικό να δίνεται στους χρήστες γρήγορη πρόσβαση στις αντιδράσεις emoji που θα χρησιμοποιούν πιο συχνά, αλλά δεδομένου ότι ο καθένας έχει διαφορετικές προτιμήσεις -και λαμβάνοντας υπόψη πόσο σύντομη είναι η διάρκεια ζωής των emoji πριν πάψουν να είναι δημοφιλή- η ύπαρξη κάποιων επιλογών προσαρμογής θα ήταν βασικό στοιχείο. Ας ελπίσουμε ότι θα το δούμε σε περισσότερα τηλέφωνα στο εγγύς μέλλον.

Τα Google Messages είναι ένα απίστευτα ισχυρό εργαλείο επικοινωνίας που προσφέρει στους χρήστες μια ποικιλία χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com