Η Sega ανακοίνωσε ότι το “open-zone” Sonic θα αποκτήσει νέα χαρακτηριστικά, λειτουργίες, πρόσθετο περιεχόμενο story και character skins το 2023. Αυτή η είδηση ενημέρωσης έρχεται ως ανακούφιση για τους μακροχρόνιους οπαδούς της σειράς που ανησυχούσαν για την έλλειψη υποστήριξης μετά την κυκλοφορία.

Δείτε επίσης: Joipaw: Νεοσύστατη εταιρεία δημιουργεί videogames για σκύλους

Όλοι οι κάτοχοι του Sonic Frontiers θα λαμβάνουν δωρεάν ενημερώσεις με πρόσθετο περιεχόμενο. Ωστόσο, τα είδη του περιεχομένου και η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουν ακόμη καθοριστεί. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι υπάρχει ένα γενικό χρονοδιάγραμμα για το νέο περιεχόμενο, το οποίο μπορείτε να δείτε στο παρακάτω γράφημα.

Δείτε επίσης: Nvidia AI: Παίζει Minecraft και κερδίζει βραβείο machine learning

Η κυκλοφορία του νέου περιεχομένου για το Sonic Frontiers αποτελεί έκπληξη, επειδή εκτυλίσσεται σαν ένα παραδοσιακό RPG ανοιχτού κόσμου με αρχή, μέση και τέλος. Το νέο περιεχόμενο δεν θα κοστίζει περισσότερο, οπότε δεν είναι σαν μια τυπική ενημέρωση DLC. Τώρα λοιπόν φαίνεται ότι η Sega

και η Sonic Team δίνουν στο παιχνίδι ένα ” live service treatment”.

Δείτε επίσης: Splatoon 3 Version 2.0: Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση

Μπορείτε να κατεβάσετε το δωρεάν Holiday Cheer Suit DLC στις 21 Δεκεμβρίου, αν θέλετε να το απολαύσετε νωρίτερα παρά αργότερα. Αν το εγκαταστήσετε, ο Sonic θα μπορέσει να φορέσει κάποια γιορτινά ρούχα εμπνευσμένα από τα Χριστούγεννα.

Πηγή πληροφοριών: polygon.com