Εμφανίστηκαν νέες φήμες για τις διαστάσεις του Pixel Fold, της συσκευής της Google, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023.

Το 2023, η Samsung θα δεχτεί κάποιο ανταγωνισμό στην αγορά των πτυσσόμενων τηλεφώνων από την Google. Η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το πρώτο της αναδιπλούμενο τηλέφωνο το επόμενο έτος και περισσότερες διαρροές αρχίζουν να δίνουν μια σαφέστερη εικόνα για το ποια συσκευή θα χρησιμοποιήσει η Google για να ανταγωνιστεί τη Samsung, τον σημερινό ηγέτη της αγοράς.

Εμφανίστηκαν renders του υποτιθέμενου Pixel Fold, αποκαλύπτοντας τον σχεδιασμό του αναδιπλούμενου τηλεφώνου από όλες τις γωνίες. Επιπλέον, εμφανίστηκαν επίσης ορισμένες προδιαγραφές και διαστάσεις της οθόνης.

Δείτε επίσης: Google Photos: Αλλάζει ο τρόπος εκτίμησης τοποθεσίας των φωτογραφιών;

Σύμφωνα με τη νέα φήμη, το Pixel Fold της Google θα έχει οθόνη κάλυψης 5,79 ιντσών και αναδιπλούμενη οθόνη 7,69 ιντσών. Όταν ξεδιπλώνεται, λέγεται ότι έχει διαστάσεις 158,7 x 139,7 x 5,7 χιλιοστά με πάχος κάμερας bump 8,3 χιλιοστά συνολικά. Οι οθόνες του τηλεφώνου προφανώς αποκτήθηκαν από τη Samsung Display.

Οι απεικονίσεις και το βίντεο 360 μοιρών καταδεικνύουν μία από τις σημαντικότερες διαφορές μεταξύ του Pixel Fold και του Galaxy Z Fold 4 – συγκεκριμένα, ότι το πρώτο είναι πολύ φαρδύτερο και έχει πιο τετράγωνο σχήμα από τον ανταγωνιστή του.

Google Pixel Fold: Νέες φήμες για τον σχεδιασμό της συσκευής

Στο παρελθόν, η σειρά Galaxy Z Fold είχε ένα σχεδιαστικό πρόβλημα με τη στενή οθόνη του καλύμματος. Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε σε κάποιο βαθμό στο Galaxy Z Fold 4, αλλά φαίνεται ότι η Google μπορεί να υπεραντιστάθηκε προς την άλλη κατεύθυνση. Το Pixel Fold μπορεί να είναι πολύ φαρδύ για smartphone και δύσκολο στη χρήση. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν αυτό ισχύει πραγματικά.

Το Pixel Fold

, το υβρίδιο τηλεφώνου-tablet της Google, πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2023. Σύμφωνα με αναφορές, το τηλέφωνο θα ξεκινάει από 1799 δολάρια και θα τρέχει Android 13 με 12 GB RAM. Θα υπάρχουν δύο επιλογές χρωμάτων: Chalk και Obsidian.

Η αναδιπλούμενη συσκευή Pixel Fold της Google βρίσκεται στα σκαριά εδώ και καιρό. Πέρυσι, έγγραφα που διέρρευσαν έδειξαν ότι η Google σχεδίαζε να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που θα μπορούσε να διπλωθεί στη μέση μέχρι τα τέλη του 2021. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη. Στην πραγματικότητα, η Google δεν ανέφερε καν αναδιπλούμενες συσκευές στο πρόσφατο συνέδριο προγραμματιστών I/O, γεγονός που άφησε ορισμένους οπαδούς του Pixel να αναρωτιούνται αν η εταιρεία είχε απορρίψει εντελώς το έργο.

Google Pixel Fold: Νέες φήμες για τον σχεδιασμό της συσκευής

Δείτε επίσης: Google Android: Εκατομμύρια χρήστες κινδυνεύουν λόγω hacks

Το 2019, η Google παραδέχτηκε ότι δεν είχε σαφή περίπτωση χρήσης για την πτυσσόμενη τεχνολογία της. Ωστόσο, ο αναλυτής Ross Young δήλωσε ότι η εμφάνιση καινοτομιών λογισμικού ή ενός νέου chipset ήταν πιθανότατα αυτό που κρατούσε πίσω τη συσκευή.

Αν ψάχνετε για μια αναδιπλούμενη συσκευή που να μοιάζει με βιβλίο και δεν μπορείτε να περιμένετε την πρώτη προσπάθεια της Google, το Pixel Fold, η Samsung θα χαρεί πολύ να σας πουλήσει ένα Galaxy Z Fold 4. Θα πρέπει να είστε σε θέση να επωφεληθείτε από την τρέχουσα εκδήλωση χειμερινών εκπτώσεων και να το αγοράσετε για λιγότερο από 1.799 δολάρια.

Πηγή: sammobile.com