Η εφαρμογή Good Lock της Samsung είναι μια σουίτα από customization modules για να προσαρμόσετε σχεδόν οποιοδήποτε μέρος της συσκευής Galaxy σας, αλλά η εταιρεία την έκανε διαθέσιμη μόνο σε ορισμένες περιοχές. Για να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητές της, οι χρήστες στις υπόλοιπες περιοχές δεν είχαν άλλη επιλογή από το να χρησιμοποιήσουν προγράμματα τρίτων, όπως το NiceLock ή το FineLock. Ευτυχώς, όλα αυτά φαίνεται να αλλάζουν γιατί η Samsung λάνσαρε πρόσφατα το Good Lock σε περισσότερες περιοχές από ποτέ!

Δείτε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε ένα τηλέφωνο Samsung Galaxy

Η Samsung δεν έχει ακόμη προβεί σε επίσημη ανακοίνωση, αλλά οι χρήστες ανέφεραν ότι η εφαρμογή μπορεί πλέον να ληφθεί σε διάφορες χώρες όπως το Βέλγιο, η Βραζιλία, η Φινλανδία, η Μαλαισία και η Ολλανδία μέσω του Galaxy Store. Σύμφωνα με πηγές της Sammobile η εφαρμογή έχει γίνει προσβάσιμη και σε Μεξικό, Σλοβακία, Νορβηγία, Περού, Αργεντινή, Ταϊλάνδη, Δανία, Χιλή, Κολομβία, Πορτογαλία, Σουηδία, Τσεχία, Ουγγαρία και Πολωνία.

Δείτε επίσης: Πώς να καθαρίσετε την cache σε ένα τηλέφωνο Samsung;

Η Samsung δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη έναν πλήρη κατάλογο των χωρών όπου το Good Lock είναι επίσημα διαθέσιμο, οπότε δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε αν αυτές είναι όλες οι χώρες που το υποστηρίζουν.

Δείτε επίσης: Πώς να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου σε Samsung τηλέφωνο;

Αν είστε χρήστης Samsung Galaxy με έδρα τις χώρες που αναφέρθηκαν, τότε ήρθε η ώρα να μεταβείτε στο Galaxy Store της συσκευής σας και να κατεβάσετε το Good Lock. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε το RegiStar αν έχετε ενσωματωμένο το One UI 5 – αυτό το module θα σας επιτρέψει να εξατομικεύσετε το μενού ρυθμίσεων του τηλεφώνου σας, καθώς και να προσαρμόσετε το κουμπί λειτουργίας για την εκκίνηση του Google Assistant με ένα μόνο άγγιγμα. Αν αυτές οι επιλογές προσαρμογής δεν είναι αρκετές, δοκιμάστε το Home Up για τη βελτίωση της αρχικής οθόνης ή το LockStar για τη μετατροπή της οθόνης κλειδώματος σε κάτι εντελώς μοναδικό!

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com