Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Δεκεμβρίου 2022 στη συσκευή Galaxy A51 5G ως μέρος της ενημέρωσης Android 13. Τώρα, η Samsung έχει αρχίσει να κυκλοφορεί την πιο πρόσφατη ενημέρωση ασφαλείας για το Galaxy A52s 5G σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες.

Δείτε επίσης: Android 13 QPR1: Εντοπίστηκαν κάποιες κρυφές λειτουργίες

Δείτε επίσης: Google Chrome: Ανακοινώθηκε η υποστήριξη των passkey!

Η τελευταία ενημέρωση λογισμικού για το Galaxy A52s 5G συνοδεύεται από έκδοση firmware A528BXXS1DVL2. Η ενημέρωση κυκλοφορεί στη Βουλγαρία, την Ελλάδα, την Πολωνία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία ​​και την Τσεχική Δημοκρατία. Και άλλες ευρωπαϊκές χώρες θα μπορούσαν σύντομα να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτήν την ενημέρωση η οποία φέρνει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Δεκεμβρίου 2022 που διορθώνει 93 τρωτά σημεία ασφαλείας

.

Εάν είστε χρήστης Galaxy A52s 5G σε οποιαδήποτε από τις χώρες που αναφέρονται παραπάνω, μπορείτε να το εγκαταστήσετε στο smartphone σας μεταβαίνοντας στο Settings » Software update και μετά να πατήσετε Download and install.

Δείτε επίσης: YouTube στο Android: Αποκτά widgets για ταχύτερη αναζήτηση και περιήγηση

Στα μέσα του 2021, η Samsung κυκλοφόρησε το Galaxy A52s 5G με προεγκατεστημένο το Android 11. Αμέσως μετά, στις αρχές του 2022, η συσκευή αναβαθμίστηκε για να τρέξει το Android 12 και νωρίτερα αυτή την εβδομάδα έλαβε τη νεότερη ενημέρωση – καθιστώντας την συμβατή με το Android 13!

Πηγή πληροφοριών: sammobile.com