Αν θέλετε να ανατρέξετε σε μια ανάρτηση (posts) που τράβηξε την προσοχή σας στο Instagram και της κάνατε like, είστε τυχεροί. Μπορείτε να το κάνετε εύκολα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή της πλατφόρμας για συσκευές iPhone ή Android (από το site στο διαδίκτυο, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα). Η διαδικασία είναι ίδια τόσο στο iPhone όσο και σε Android συσκευή. Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να το κάνετε.

Δείτε επίσης: Πώς μπορείτε να διαγράψετε οριστικά το λογαριασμό σας στο Instagram

Πώς να δείτε Instagram Posts στα οποία έχετε κάνει like;

  • Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο iPhone ή το Android τηλέφωνό σας. Στην κάτω δεξιά γωνία της εφαρμογής, πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας.
  • Στη σελίδα του προφίλ σας, στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, πατήστε το μενού hamburger (τρεις οριζόντιες γραμμές).
  • Στο open menu, πατήστε “Your Activity”.
  • Στο μενού “Your Activity”, επιλέξτε “Interactions”.
  • Επιλέξτε “Likes” για να δείτε τα posts τα οποία σας άρεσαν και τους κάνατε like.

(Αν πέρα από τα likes, θέλετε να δείτε τα σχόλια, τις απαντήσεις και τις κριτικές σας, μπορείτε να κάνετε την κατάλληλη επιλογή σε αυτή την οθόνη).

  • Στη σελίδα “Likes”, μπορείτε να δείτε 300 από τα πιο πρόσφατα posts στα οποία κάνατε like στο Instagram. Για να δείτε περισσότερα, απλά μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα.
  • Πατώντας σε μια ανάρτηση θα μπορέσετε να την δείτε ολόκληρη.

Δείτε επίσης: Ενημερώνει το Instagram για τη λήψη screenshot των post;

Ένας λόγος για τον οποίο μπορεί να θέλετε να δείτε μια ανάρτηση στην οποία έχετε κάνει like στο Instagram, είναι γιατί μπορεί να το έχετε μετανιώσει και να θέλετε να κάνετε unlike. Το Instagram, που ανήκει στην αμερικανική εταιρεία Meta Platforms, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης και κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο. Πολλοί χρήστες περνούν ώρες σκρολάροντας και βλέποντας αναρτήσεις φίλων τους. Επομένως, είναι εύκολο να πατηθεί κατά λάθος κάποιο like. Αν θέλετε να κάνετε unlike μια δημοσίευση, πατήστε “Select” στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

Πατήστε τη(τις) ανάρτηση(ες) που θέλετε να διαγράψετε(ες) στη λίστα. Στη συνέχεια, στο κάτω μέρος, πατήστε “Unlike (X)” (“Χ” είναι ο αριθμός των επιλεγμένων αναρτήσεων).

Πατήστε “Unlike” στο μήνυμα.

Δείτε επίσης: Instagram: Πώς να δείτε posts χωρίς να συνδεθείτε σε λογαριασμό;

Αυτό ήταν! Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, μπορείτε να βρείτε τα posts στα οποία έχετε κάνει like στο Instagram αλλά και να κάνετε unlike σε περίπτωση που έχετε αλλάξει γνώμη.

Πηγή: www.howtogeek.com