Κατά τη διάρκεια του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 (World Cup 2022 Final), το Google Search σημείωσε την υψηλότερη επισκεψιμότητα όλων των εποχών!

Δείτε επίσης: Update μετατρέπει το Google Nest σε control hub Matter

Η χθεσινή ημέρα σηματοδότησε ένα ορόσημο στην 25χρονη ιστορία του Google Search: κατέγραψε την υψηλότερη επισκεψιμότητα κατά τη διάρκεια του World Cup 2022 Final! Όπως έγραψε ο CEO Sundar Pichai στο Twitter, η Google έγινε κόμβος πληροφοριών για αυτόν τον τελικό σπάζοντας ρεκόρ – και πιθανότατα θα χαρακτηριστεί ως ένα από τα σπουδαιότερα μεταξύ όλων των ανδρικών τουρνουά FIFA που έγιναν ποτέ. Δεν καταρρίφθηκαν μόνο τα ρεκόρ για τη φάση των ομίλων και τους αγώνες της φάσης των 16, αλλά μόλις ανακοινωθούν τα στοιχεία, αυτοί οι αριθμοί σίγουρα θα σηματοδοτήσουν ότι τον παρακολούθησαν περισσότεροι άνθρωποι από οποιονδήποτε άλλο τελικό που έχει δει ποτέ στο παρελθόν.

Δείτε επίσης: Google Sheets: Πώς να δημιουργήσετε ένα combo chart

Καθώς ξεκίνησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, η Google έκανε το search για αυτό το γεγονός πιο εύκολη με τις νέες λειτουργίες της. Με μια απλή αναζήτηση “World Cup”, μπορούσατε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε μια οργανωμένη λίστα με τους επερχόμενους αγώνες, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών ωρών και ημερομηνιών! Επίσης αν θέλετε να παραμένετε ενημερωμένοι με τα νέα της αγαπημένης

σας ομάδας, απλά πατήστε το εικονίδιο με το κουδούνι στο κινητό για να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις – είναι τόσο απλό.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA είναι ένα από τα αθλητικά γεγονότα με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στον κόσμο, ξεπερνώντας ακόμη και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο παρακολούθησαν περίπου 3,56 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε πλατφόρμες τηλεόρασης και OTT, σύμφωνα με τα στοιχεία της Statista.

Δείτε επίσης: Πώς να αποσυνδεθείτε από το Google account σας;

Η πολυαναμενόμενη νίκη του Lionel Messi στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η απίστευτη εμφάνιση του Kylian Mbappé, η εκπληκτική επιστροφή της Γαλλίας στο δεύτερο ημίχρονο, μια αξέχαστη παράταση με δύο γκολ και ένα συγκλονιστικό πέναλτι – συνέβαλλαν στην αγωνία του κόσμου για το αποτέλεσμα!

Πηγή πληροφοριών: engadget.com