Φαίνεται ότι η Nothing εκτιμάται ότι θα λανσάρει ένα σετ αυθεντικών ασύρματων ακουστικών υπό μια καινοτόμο θυγατρική μάρκα. Ο προγραμματιστής Kuba Wojciechowski ανακάλυψε πληροφορίες σχετικά με αυτό το επερχόμενο μοντέλο ακουστικών “Particles by XO” κατά την εξερεύνηση του πιο πρόσφατου firmware της Nothing (όπως αναφέρει το 91mobiles).

Nothing: Ίσως έρχονται νέα wireless ακουστικά, τα Particles by XO

Δείτε επίσης: Android TV 13: Ήρθε με νέες βελτιστοποιήσεις για Android TV OS

Οι απεικονίσεις των ακουστικών δίνουν ένα ξεχωριστό σχέδιο που μοιάζει με κάτι μεταξύ φιστικιού και μοριακής αλυσίδας. Ο Wojciechowski εξηγεί ότι αυτά τα ακουστικά θα περιλαμβάνουν υποστήριξη κωδικοποιητή LHDC και ενεργή ακύρωση θορύβου, πράγμα που σημαίνει ότι η Nothing δημιουργεί ένα στοιχείο που περιέχει στοιχεία τόσο από τα ασύρματα ακουστικά Ear 1 όσο και από τα Ear Stick. Υπάρχουν διάφορες ενδείξεις που συνδέουν τα ακουστικά με το Nothing. Πρώτον, η εσωτερική κωδική ονομασία του λέγεται ότι είναι “B154”, η οποία τυχαίνει να έχει μια αξιοσημείωτη ομοιότητα με το B155 -το υποτιθέμενο όνομα των επερχόμενων ακουστικών Ear 2 της Nothing. Επιπλέον, το περασμένο Σάββατο η The Most Unknown LLC έλαβε εμπορικό σήμα για το “Particles by XO” από το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ – γεγονός που υποδηλώνει περαιτέρω ότι κάτι μπορεί πράγματι να βρίσκεται πίσω από αυτά τα μυστηριώδη ακουστικά.

Nothing: Ίσως έρχονται νέα wireless ακουστικά, τα Particles by XO

Μέσω της αξιόπιστης πηγής, αποκαλύφθηκαν φωτογραφίες των ακουστικών Particles XO True Wireless Stereo (TWS) και της υποτιθέμενης θήκης φόρτισης. Δεν είναι βέβαιο αν πρόκειται πραγματικά για το “Particles by XO” ή αν η εταιρεία μιμείται κάτι αντίστοιχο με το εμπορικό σήμα Redmi της Xiaomi. Αν ναι, τότε η XO θα πάρει τη θέση της ως εταιρεία, ενώ το Particles θα είναι ένα μεμονωμένο όνομα σειράς προϊόντων- αν και τίποτα δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα.

Η Nothing, η εταιρεία με τρία μόνο προϊόντα στην λίστα της, δημιούργησε μια θυγατρική μάρκα για να παρουσιάσει ένα ακόμη ζευγάρι ασύρματων ακουστικών. Είναι πιθανό ότι πρόκειται για ένα ακόμη τέχνασμα μάρκετινγκ από τον Carl Pei, πρώην στέλεχος της OnePlus και ιδρυτή της Nothing.

Δείτε επίσης: Nothing: Η startup του Carl Pei θέλει να ανταγωνιστεί την Apple στις ΗΠΑ

Η απόφαση της Nothing να λανσάρει τα ασύρματα ακουστικά της κάτω από ένα νέο εμπορικό σήμα σηματοδοτεί ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο στο ταξίδι της ως εταιρεία.

Πηγή: engadget.com