Η Finalmouse, ένας γνωστός κατασκευαστής hardware για gaming, ανακοίνωσε πρόσφατα τη νεότερη εφεύρεσή της – το Centerpiece Keyboard. 

Τα πληκτρολόγια είναι πλέον ένας τρόπος για να αναδείξετε την προσωπικότητά σας, και αντί να είναι απλά όμορφα με εντυπωσιακές λυχνίες LED, το πληκτρολόγιο Centerpiece το πάει ακόμα παραπέρα, καθώς διαθέτει μια διαδραστική οθόνη που είναι ορατή κάτω από τα διαφανή πλήκτρα του. Αυτό όχι μόνο κάνει την πληκτρολόγηση πιο ενδιαφέρουσα, αλλά θα κάνει και τους όσους πληκτρολογούν στην οθόνη να κοιτάζουν με δέος τα πληκτρολόγιά τους.

Finalmouse: Το πληκτρολόγιο-οθόνη Centerpiece ανακοινώθηκε!

Η Finalmouse μπορεί να μην είναι μια γνωστή εταιρεία όσον αφορά τα περιφερειακά PC, αλλά έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα της στους gamers σε όλο τον κόσμο χάρη στη σειρά ελαφριών ποντικιών από μαγνήσιο. Τώρα η FinalMouse ανεβάζει τους ρυθμούς με το πρώτο της πληκτρολόγιο gaming Centerpiece που διαθέτει ένα απίστευτο Laminated Displaycircuit Glass Stack – μια προσαρμοσμένη οθόνη που σχεδιάστηκε από την εταιρεία μετά από χρόνια ανάπτυξης. Μια τέτοια τεχνολογία κάνει τους χρήστες να αισθάνονται σαν να πληκτρολογούν σε μια οθόνη αφής, ενώ εξακολουθούν να χρησιμοποιούν φυσικά πλήκτρα! Αυτό θα βοηθήσει σίγουρα την Finalmouse να γίνει αδύνατο να ξεχαστεί σε αυτόν τον τομέα.

Δείτε επίσης: Τα Google Pixel Tablet και Speaker Dock διέρρευσαν στο Facebook

Παρά τη διαφάνεια των πλήκτρων (με ετικέτες τοποθετημένες στα πλαϊνά), διαθέτουν αυτόματους γραμμικούς μηχανικούς διακόπτες που σχεδιάστηκαν από κοινού με την Gateron με βάση τους διακόπτες Ink Black, παράγοντας έναν ήχο που περιγράφεται ως “απαλές μαρμάρινες σταγόνες βροχής”. Για να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη δυνατότητα προσαρμογής για τους gamers, η Finalmouse σχεδιάζει επίσης να λανσάρει για το Centerpiece, μια επιλογή αναλογικού διακόπτη με εφέ αίθουσας. Επιπλέον, ένας τροχός κύλισης σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε τη φωτεινότητα για όταν πρέπει να εστιάσετε σε αυτό που εμφανίζεται στην οθόνη αντί να θαυμάζετε το πληκτρολόγιό σας.

Παρόλο που η ακριβής ανάλυση της οθόνης δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, η ανθεκτικότητά της την καθιστά πρακτικά άφθαρτη – εγκιβωτισμένη σε μια περίπλοκη θήκη με χάραξη CNC και ανοδιωμένο αλουμίνιο. Μέσω μιας επερχόμενης εφαρμογής Steam οι χρήστες θα αποκτήσουν πρόσβαση σε περιεχόμενο όπως βίντεο κλιπ, κινούμενα σχέδια και διαδραστικό περιεχόμενο φτιαγμένο σε Unreal Engine 5, που ανταποκρίνεται με βάση κάθε πάτημα ενός πλήκτρου- θα έχετε ακόμη και τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας υλικό προς πώληση για τα πληκτρολόγια Centerpiece!

Με το πρωτοποριακό πληκτρολόγιο Centerpiece, μπορείτε να αποθηκεύετε και να ανταλλάσσετε έως και τρία σκηνικά βίντεο ταυτόχρονα – όλα τροφοδοτούνται από τη δική του CPU και GPU, ώστε να μην επιβαρύνουν τον υπολογιστή σας. Συνδέεται εύκολα μέσω καλωδίου USB-C.

Finalmouse: Το πληκτρολόγιο-οθόνη Centerpiece ανακοινώθηκε!

Δείτε επίσης: Nothing: Ίσως έρχονται νέα wireless ακουστικά, τα Particles by XO

Αν και δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη μια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας πέραν των “αρχών του 2023”, η Finalmouse έχει ήδη ορίσει την τιμή του πληκτρολογίου Centerpiece στα 349 δολάρια. Παραμένει άγνωστο ποια χαρακτηριστικά θα είναι προεγκατεστημένα ή αν θα χρειαστεί να μπείτε στην εφαρμογή Freethinker Portal της εταιρείας πριν μπορέσετε να απολαύσετε το νέο σας πληκτρολόγιο.

Πηγή: gizmodo.com