Το High on Life, εκτοξεύτηκε στην κορυφή της λίστας του Xbox Game Pass, παρά τις ανάμεικτες κριτικές που έλαβε και τις τεχνικές δυσκολίες που αντιμετώπισε την ημέρα της κυκλοφορίας του.

Η προσπάθεια των Squanch Games και Justin Roiland είναι πλέον το πιο δημοφιλές συνδρομητικό παιχνίδι της Microsoft – τόσο στα PC όσο και στις κονσόλες.

Δείτε επίσης: Civilization 6 DLC: Ήρθαν τρεις Great Commanders

Περισσότεροι άνθρωποι παίζουν το High on Life μέσω του Game Pass στις κονσόλες Xbox από ό,τι άλλα γνωστά παιχνίδια όπως το Star Wars: The Skywalker Saga, το FIFA 22 και το Rainbow Six Siege μαζί. Για την ακρίβεια, αυτή τη στιγμή παίζεται από περισσότερους ανθρώπους από οποιαδήποτε άλλη first-party κυκλοφορία της Microsoft, συμπεριλαμβανομένων των Halo Infinite, Sea of Thieves, Forza Horizon 5 και Minecraft.

Στους υπολογιστές, η διαδικασία εξελίσσεται με παρόμοιο τρόπο. Το High on Life κυριαρχεί, ξεπερνώντας ακόμα και τα παιχνίδια βετεράνους όπως το Microsoft Flight Simulator και το Microsoft Solitaire Collection (η γνωστή σε όλους πασιέντζα)!

Το High on Life έχει το πλεονέκτημα ότι αποτελεί μια φρέσκια προσθήκη στο library του Xbox Game Pass, αλλά είναι ενδιαφέρον να το παρακολουθούμε να ανεβαίνει σταθερά στην κατάταξη των πιο δημοφιλών παιχνιδιών της υπηρεσίας τις τελευταίες ημέρες από την κυκλοφορία του.

Δείτε επίσης: Διέρρευσε gameplay από το Assassin’s Creed Jade της Ubisoft

Το High on Life βαθμολογείται με PEGI 16 για “έντονη βία, σεξ, ναρκωτικά, τρόμο και έντονη γλώσσα”. Μήπως φταίει η εποχή του χρόνου που πολλοί νέοι «διακοπάρουν» και ανυπομονούν να παίξουν αυτό το νέο άτακτο shooter με το χιουμοριστικό στυλ αλά Rick and Morty;

Το Pentiment, η μοναδική νέα first party κυκλοφορία του Xbox φέτος, δεν φαίνεται να έχει προκαλέσει παρόμοια ανταπόκριση. Ίσως φταίει το γεγονός ότι η Microsoft δεν έχει πραγματικά πολλά άλλα νέα παιχνίδια βάλει στο ίδιο το Game Pass.

Παρά το πώς τα πήγε το High on Life στις περισσότερες κριτικές, πολλοί φαίνεται να του δίνουν μια ευκαιρία για διάφορους λόγους. (Στο Metacritic, η έκδοση για το Xbox έχει βαθμολογία 63).

Αποφύγετε το παιχνίδι, έγραψε ο Edwin στην κριτική του High on Life στο Eurogamer, χαρακτηρίζοντάς το “ένα άθλιο κοκτέιλ ιδεών από άλλα action-platformers και τα χειρότερα μέρη του Rick and Morty”.

Το High on Life έγινε διαθέσιμο μέσω του Game Pass και είναι τώρα προσβάσιμο σε PC, Xbox One και Xbox Series X/S. Αξίζει να το δοκιμάσετε!

Πηγή πληροφοριών: eurogamer.net