Το Amazon Prime Gaming σας επιτρέπει να πάρετε τα 8 δωρεάν παιχνίδια που προσφέρει η εταιρεία μέχρι τις 3/1.

Οι συνδρομητές του Amazon Prime στην Ινδία μπορούν τώρα να έχουν πρόσβαση σε μια πληθώρα δωρεάν παιχνιδιών με πρόσθετο περιεχόμενο εντός παιχνιδιού μέσω του Prime Gaming, αυξάνοντας την αξία της συνδρομής τους και παρέχοντας μια βέλτιστη εμπειρία παιχνιδιού. Πριν από την έναρξη του Prime Gaming, οι χρήστες είχαν αποκλειστική πρόσβαση μόνο στο Amazon Video και το Prime Music– ωστόσο, χάρη σε αυτό το επαναστατικό χαρακτηριστικό είναι σε θέση να εξερευνήσουν νέους ορίζοντες ως παίκτες – μια συναρπαστική ευκαιρία που σίγουρα θα αγκαλιαστεί από όλους!

Δείτε επίσης: Η Amazon Games θα εκδόσει το επόμενο Tomb Raider

Αν βρίσκεστε και εσείς σε χώρα που έχει το Amazon Prime Gaming, παρέχονται στα μέλη έως και οκτώ δωρεάν παιχνίδια, με ισχύ έως τις 3 Ιανουαρίου 2023. Κάθε παιχνίδι είναι διαθέσιμο μόνο για δεκατέσσερις ημέρες και η Amazon προσθέτει τακτικά νέους τίτλους κάθε μήνα! Για να επωφεληθείτε από αυτή την απίστευτη προσφορά, ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό βήμα προς βήμα.

Πώς να δοκιμάσετε δωρεάν το Amazon Prime Gaming;

Είστε έτοιμοι να ξεκλειδώσετε όλες τις δυνατότητες παιχνιδιού του Amazon Prime; Αν έχετε ήδη ενεργή συνδρομή στο Amazon Prime, απλά συνδέστε το λογαριασμό σας για να επωφεληθείτε από τα οφέλη. Αλλά μην ανησυχείτε αν είστε νεοεισερχόμενος – απολαύστε 30 ημέρες δωρεάν πρόσβασης με επιλεγμένους χρήστες πριν δεσμευτείτε για συνδρομή ενός έτους! Δείτε πόσο εύκολο είναι να ενεργοποιήσετε το Amazon Prime Gaming:

  1. Πηγαίνετε στο official website του Prime Gaming.
  2. Κάντε κλικ στο Try Prime.
  3. Επιλέξτε το Continue
    .
  4. Συνδεθείτε στο Amazon account σας η δημιουργήστε έναν αν δεν έχετε.
  5. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ολοκληρώσετε το sign-up και το account linking.
  6. Πατήστε το Activate Prime Gaming πάνω δεξιά.
  7. Μπορείτε να δοκιμάσετε το Prime Gaming.

Η συνδρομή στο Amazon Prime Gaming σας επιτρέπει την πρόσβαση σε μια ποικιλία δωρεάν αντικειμένων εντός παιχνιδιού και παιχνιδιών για PC. Μπορείτε να απολαμβάνετε δημοφιλείς τίτλους όπως Call of Duty: Warzone 2.0, Madden 23, FIFA 23, Apex Legends, Valorant Destiny 2 και League of Legends εντελώς δωρεάν με τη συνδρομή σας!

Πώς να δοκιμάσετε δωρεάν το Amazon Prime Gaming;

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε δωρεάν περιεχόμενο εντός του παιχνιδιού, απλά κάντε κλικ στην επιλογή “free in-game item” ή “free game” και πατήστε Claim. Είναι ζωτικής σημασίας να θυμάστε ότι το Prime Gaming μπορεί να χρειαστεί να συνδεθεί με προγράμματα παιχνιδιών PC, όπως το EA Play, το Epic Games κ.λπ., για πλήρη δυνατότητα λήψης.

Δείτε επίσης: Εντοπίστηκε σοβαρό ελάττωμα στην δημόσια γκαλερί Amazon ECR

Όταν έρχεται η ώρα να αποκτήσετε τους πιο πρόσφατους τίτλους παιχνιδιών από εταιρείες όπως η Electronic Arts (EA) ή τα στούντιο Xbox της Microsoft, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από την εγγραφή σε ετήσια συνδρομή στο Amazon Prime Gaming

Πηγή: gadgetsnow.com