Η σειρά Samsung Galaxy S23 αποτελεί αντικείμενο εικασιών εδώ και μήνες και τώρα διέρρευσε το χαρακτηριστικό χρώμα πριν από την κυκλοφορία.

Με την κυκλοφορία της σειράς Galaxy S23 να απέχει μόλις λίγες εβδομάδες, έχουν διαρρεύσει πικάντικες λεπτομέρειες σχετικά με το σχεδιασμό και τις προδιαγραφές της. Τώρα, είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μαζί σας αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά χρώματα των Galaxy S23, Galaxy S23+ και Galaxy S23 Ultra! Οι αναφορές δείχνουν ότι η Samsung θα ανακοινώσει αυτά τα εντυπωσιακά smartphones στις αρχές Φεβρουαρίου 2023 – σημειώστε τα ημερολόγιά σας τώρα!

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy A54 5G: Είναι ένα βήμα πιο κοντά στο λανσάρισμα

Samsung Galaxy S23: Διέρρευσε το χαρακτηριστικό του χρώμα

Τα νέα τηλέφωνα-ναυαρχίδες της Samsung, το Galaxy S23 Ultra, θα διαθέτουν ένα πανέμορφο σκούρο πράσινο χρώμα ως χαρακτηριστική απόχρωση. Ο μικρότερος αδελφός αυτής της σειράς – το S23 – θα έχει ανοιχτόχρυσο/ροζ χρυσό χρώμα, ενώ το ροζ θα υφίσταται για την έκδοση plus. Όλα αυτά τα smartphones μπορεί να κυκλοφορήσουν και σε περισσότερες επιλογές, αλλά τα χαρακτηριστικά τους χρώματα είναι αυτό που θέλει να τονίσει η Samsung με το διαφημιστικό υλικό και τις καμπάνιες της.

Προηγούμενες αποκαλύψεις έχουν αποκαλύψει ότι τα επερχόμενα Galaxy S23, Galaxy S23+ και Galaxy S23 Ultra

θα διαθέτουν παρόμοια σχεδιαστική γλώσσα με το Galaxy 22 Ultra. Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα τηλέφωνα θα έρθουν με ξεχωριστούς δακτυλίους για όλες τις κάμερες που βρίσκονται στην πίσω πλευρά τους. Επιπλέον, μπορείτε να περιμένετε νεότερη και πιο ισχυρή προστασία Gorilla Glass καθώς και βαθμολογία IP68 για αντοχή στη σκόνη και το νερό σε αυτές τις συσκευές.
Samsung Galaxy S23: Διέρρευσε το χαρακτηριστικό του χρώμα

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S23: Νέες θήκες επιβεβαιώνουν φήμες κάμερας

Η σειρά Galaxy S23 φημολογείται ότι θα είναι εξοπλισμένη με μια εξαιρετικά φωτεινή οθόνη Super AMOLED 120Hz, έναν βελτιωμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 και τεράστιες χωρητικότητες αποθήκευσης έως 512GB UFS 4.0 ROM. Επιπλέον, ο αναγνώστης ultrasonic δακτυλικών αποτυπωμάτων θα αναβαθμιστεί για βελτιωμένα μέτρα ασφαλείας. Για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης παρόμοιες με αυτές των χρηστών της σειράς iPhone 14, η Samsung ενδέχεται να εισαγάγει και δορυφορική συνδεσιμότητα!

Πηγή: sammobile.com