Ακόμα και μετά από σχεδόν δύο χρόνια από το κλείσιμο της επιχείρησης smartphone, η LG τηρεί τις υποσχέσεις της και συνεχίζει να ενημερώνει τα πιο πρόσφατα τηλέφωνα Android. Μια σειρά από συσκευές έτυχαν της αναβάθμισης σε Android 12, όπως τα LG Velvet, G8X ThinQ, V50 ThinQ, V60 και Wing. Δεδομένου ότι τα LG Wing και LG Velvet είναι κατάλληλα και για Android 13, η εταιρεία ανακοίνωσε το σχέδιο ενημέρωσης λογισμικού για το επόμενο έτος.

Δείτε επίσης: Android 13: Εισάγει υποστήριξη Chromecast για το Output Switcher

Η LG έχει δηλώσει ότι το LG Velvet θα λάβει την ενημέρωση Android 13 το πρώτο τρίμηνο του 2023. Παρόλο που δεν αναφέρεται συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το πότε μπορεί να το λάβει το LG Wing, γνωρίζουμε ότι τέσσερις συσκευές – όπως τα LG Wing, Q61, Q92 5G και επίσης το Q52 5G – μπορούν να αναμένουν επερχόμενες ενημερώσεις ασφαλείας από το Android κατά τη διάρκεια αυτού του τριμήνου.

Δείτε επίσης: Η Motorola επεκτείνει τη λίστα των τηλεφώνων που θα λάβουν το Android 13 update

Αν ζείτε εκτός της εγχώριας αγοράς της LG στη Νότια Κορέα, η αναμονή για τις ενημερώσεις Android 13 μπορεί να είναι λίγο μεγαλύτερη. Με βάση το φετινό χρονοδιάγραμμα, προβλέπουμε ότι οι χρήστες σε άλλες περιοχές θα μπορέσουν να λάβουν την τελευταία έκδοση κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου. Δυστυχώς, όσοι διαθέτουν μια συσκευή LG Wing πρέπει να προετοιμαστούν για μια μεγαλύτερη αναμονή, αφού μόλις πριν από λίγο καιρό έλαβε την ενημέρωση Android 12.

Δείτε επίσης: Κυκλοφόρησε η beta 1 του Android 13 QPR2

Μετά από μια παρατεταμένη καθυστέρηση, η LG τήρησε την υπόσχεσή της να φέρει αναβαθμίσεις της πλατφόρμας Android και ενημερώσεις ασφαλείας στις συσκευές της. Δυστυχώς, πιθανότατα θα είναι η τελευταία σημαντική ενημέρωση για αυτά τα τηλέφωνα – οι μελλοντικές εκδόσεις ενδέχεται να απαιτούν προσαρμοσμένες ROM.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com