Το Galaxy Tab A7 Lite, το προσιτής τιμής Android tablet της Samsung, λαμβάνει την ενημερωμένη έκδοση Android 13. Πάρτε στα χέρια σας αυτή τη φανταστική συσκευή σε ασυναγώνιστη τιμή!

Δείτε επίσης: Η Motorola επεκτείνει τη λίστα των τηλεφώνων που θα λάβουν το Android 13 update

Το Galaxy Tab A7 Lite λαμβάνει τελικά την πολυαναμενόμενη ενημέρωση Android 13, αναφέρει το SamMobile.

Επί του παρόντος, η ενημέρωση κυκλοφορεί σε συσκευές Galaxy Tab A7 Lite στην Κίνα, το Χονγκ Κονγκ και την Ταϊβάν. Μπορούμε να υποθέσουμε με σιγουριά ότι η Samsung θα διαθέσει σύντομα αυτή την ενημέρωση για περισσότερες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Δείτε επίσης: Κυκλοφόρησε η beta 1 του Android 13 QPR2

Η τελευταία ενημέρωση της Samsung παρέχει μια αναζωογονητική οπτική ανανέωση στη συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένων των βελτιώσεων του One UI Core 5.0 και πρόσθετων ρυθμίσεων προσαρμογής. Επιπλέον, θα λάβετε το patch ασφαλείας του Νοεμβρίου 2022 μαζί με τις ενημερωμένες εκδόσεις των εφαρμογών Camera, Samsung Internet και Gallery!

Το Galaxy Tab A7 Lite της Samsung, που παρουσιάστηκε πριν από 18 μήνες, είναι ένα από τα πιο φιλικά προς το πορτοφόλι tablet αφού κοστίζει μόλις 200 δολάρια. Εκτός από το χαμηλό του κόστος, πολλοί λιανοπωλητές στις ΗΠΑ συνεχίζουν να προσφέρουν γενναιόδωρες εκπτώσεις σε αυτό το tablet – έτσι μπορείτε να αποκτήσετε μια προσιτή συσκευή Android ακόμα και σε χαμηλότερη τιμή από την κανονική του!

Δείτε επίσης: Το LG Velvet θα λάβει το Android 13 στο Q1 του 2023

Προσφέροντας μια εντυπωσιακή οθόνη TFT 8,7 ιντσών με ανάλυση 800 x 1340 pixels, το Samsung Galaxy Tab A7 Lite τροφοδοτείται από τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Helio P22T της MediaTek και διατίθεται με διαμορφώσεις αποθήκευσης 32 GB και μνήμη RAM 3 GB ή 64 GB αποθήκευσης και 4 GB RAM.

Όσον αφορά το Galaxy Tab A7 Lite, μπορείτε να το αποκτήσετε με μόλις 160 δολάρια (3/32GB) ή να πάρετε την ακριβότερη παραλλαγή με Wi-Fi που κοστίζει 200 δολάρια. Ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας, υπάρχει ένα tablet που ταιριάζει στις ανάγκες σας!

Με το Galaxy Tab A7 Lite να έχει πλέον λάβει δύο σημαντικές ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος Android από την κυκλοφορία του, δεν είναι βέβαιο αν θα λάβει άλλη αναβάθμιση την επόμενη χρονιά.

Πηγή πληροφοριών: phonearena.com