Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε από τη νέα έκδοση smartphone της HONOR, το HONOR 80 GT. Αυτό το τηλέφωνο αναμενόταν πολύ από τότε που ανακοινώθηκε στην Κίνα και είναι βέβαιο ότι θα σας εντυπωσιάσει με τον απίστευτο σχεδιασμό του! Ας βουτήξουμε κατευθείαν στο τι προσφέρει αυτή η συσκευή.

Δείτε επίσης: Ανακοινώθηκε η τιμή για την νέα οθόνη gaming UltraGear της LG!

Διαθέτοντας μια εκπληκτική κυρτή οθόνη με δραστικά λεπτά όρια και μια εντυπωσιακή οπή κάμερας στο κέντρο, αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί στην εντέλεια. Η πίσω πλευρά της δεν είναι μόνο καλυμμένη με όμορφο γυαλί, αλλά διαθέτει και ένα λείο μεταλλικό πλαίσιο! Η νησίδα με τον έναν και μοναδικό φακό -που χωρίζεται από κάτι που μοιάζει με μεταλλικό ορίζοντα- δημιουργεί μια αρκετά αντισυμβατική εμφάνιση που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα.

Δείτε επίσης: Η Oppo ανακοίνωσε τα Air Glass 2 και Ohealth H1 Health Monitor

Σας παρουσιάζουμε το HONOR 80 GT με την εκπληκτική απόχρωση “Meteor Blue”

Η επιλογή χρώματος Meteor Blue είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Δεν διαθέτει μόνο μια μαγευτική βροχή μετεωριτών στο πίσω μέρος, αλλά οι ψηφιακές απεικονίσεις της είναι επίσης εκπληκτικές!

Το HONOR 80 GT διαθέτει οθόνη FullHD+ OLED 6,67 ιντσών. Αυτό το πάνελ έχει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και είναι οθόνη 10 bit με υποστήριξη HDR10. Φτάνει έως και 1.400 nits μέγιστης φωτεινότητας, ενώ περιλαμβάνεται και η φωτεινότητα PWM υψηλής συχνότητας 2.160 Hz.

Αυτό το smartphone τροφοδοτείται από τον επαναστατικό επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen 1

Ο Snapdragon 8+ Gen 1 τροφοδοτεί αυτό το smartphone, προσφέροντας απαράμιλλη απόδοση. Με 12GB/16GB μνήμης RAM LPDDR5 και 256GB αποθηκευτικού χώρου flash UFS 3.1 και για τις δύο εκδόσεις, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η συσκευή σας δεν θα επιβραδύνει ποτέ, όποια εργασία και αν της αναθέσετε. Αυτό συμπληρώνεται περαιτέρω με το προεγκατεστημένο Android 12

και το Magic UI 7.0 στην κορυφή για να παρέχει μια απρόσκοπτη εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος!

Αυτή η συσκευή είναι εξοπλισμένη με δύο υποδοχές nano SIM, καθώς και με μια ισχυρή μπαταρία 4.800mAh. Επιπλέον, το HONOR 80 GT υποστηρίζει 66W SuperCharge για γρήγορη φόρτιση, ωστόσο η ασύρματη φόρτιση δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή.

Δείτε επίσης: OnePlus 11: Ανακοινώθηκαν επίσημα τα χαρακτηριστικά του

Η συσκευή διαθέτει μια τριάδα οπίσθιων καμερών για βέλτιστη λήψη φωτογραφιών και βίντεο

Μια κύρια κάμερα 54 megapixel (αισθητήρας IMX800 της Sony, διάφραγμα f/1,9) περιλαμβάνεται εδώ, όπως και μια κάμερα υπερευρείας 8 megapixel (διάφραγμα f/2,2). Η τρίτη κάμερα στο πίσω μέρος είναι μια μονάδα macro 2 megapixel (διάφραγμα f/2,4). Μια selfie κάμερα 16 megapixel (διάφραγμα f/2.4) αποτελεί επίσης μέρος του πακέτου.

Αυτή η συσκευή διαθέτει οπτικό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων εντός της οθόνης και υποστήριξη Bluetooth 5.2 για εύκολη σύνδεση με συμβατές συσκευές, καθώς και θύρα USB Type-C που βρίσκεται στο κάτω άκρο της συσκευής και συμπληρώνεται από στερεοφωνικά ηχεία για δυναμική έξοδο ήχου.

Ετοιμαστείτε να αναβαθμίσετε το τεχνολογικό σας παιχνίδι με το HONOR 80 GT, διαθέσιμο σε εντυπωσιακά χρώματα Meteor Blue, White και Interstellar Black -όλα στην ασυναγώνιστη τιμή των $473! Αυτή τη στιγμή αυτό το μοντέλο περιορίζεται αποκλειστικά στις αγορές της Κίνας, οπότε αναμένεται να δούμε αν θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com