Αρκετοί χρήστες στο Reddit και στο Twitter ισχυρίζονται ότι το γυαλί στο φακό της πίσω κάμερας του Google Pixel 7 σπάει τυχαία, χωρίς να έχει προηγηθεί πτώση ή κάποια ζημιά.

Υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές χρηστών για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Δείτε επίσης: Πότε θα κυκλοφορήσει το iPad mini 7;

Αρκετοί χρήστες του Pixel 7 μοιράστηκαν στα social media τις εμπειρίες τους σχετικά με το πώς η συσκευή τους εμφάνισε απροσδόκητα σπασμένο φακό της πίσω κάμερας. Σύμφωνα με έναν χρήστη: “Ήταν στην τσέπη του σακακιού μου μόνο του και όταν το έπιασα, ένιωσα το σπασμένο γυαλί/πλαστικό. Η Google δεν θα το φτιάξει.”

Οι χρήστες αποδίδουν το ζήτημα σε “ελαττωματικό υλικό” του τηλεφώνου και φαίνεται να επηρεάζει μόνο το τυπικό Pixel 7 και όχι τη Pro έκδοση.

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ και δεν μου έπεσε ποτέ το τηλέφωνο“, σχολίασε ένας άλλος χρήστης. “Τίποτα δεν έχει αγγίξει το πίσω μέρος του τηλεφώνου μου, οπότε αυτό είναι παράλογο. Δεν έχει σημάδια. Η κάμερα συνεχίζει να τραβάει ωραίες φωτογραφίες, αλλά για πόσο καιρό;”



Οι χρήστες του Pixel 7 που επηρεάστηκαν και επικοινώνησαν με την υποστήριξη της Google ενημερώθηκαν ότι η πολιτική εγγύησης της εταιρείας δεν καλύπτει τη φυσική ζημιά στα smartphones τους.

“Ενημερώθηκα από την @madebygoogle ότι εφόσον δεν υπήρχε φυσική ζημιά, έφταιγα εγώ. Μου είπαν πως χρειάζεται πάνω από 400 δολάρια για την επισκευή”, έγραψε ένας χρήστης με το ψευδώνυμο @thverybestracer.



Αυτό υποδηλώνει ότι μια συσκευή ενδέχεται να μην είναι επιλέξιμη για επισκευή ή αντικατάσταση μέσω εγγύησης, εάν υποστεί φυσική βλάβη, όπως ραγισμένη οθόνη ή ζημιά από νερό.

Ορισμένοι χρήστες έλαβαν αντικαταστάσεις, ενώ άλλοι απορρίφθηκαν.
Μένει να δούμε πόσο διαδεδομένο είναι το ζήτημα που σπάει το γυαλί στο Pixel 7 ή πρόκειται για ένα πρόβλημα που αφορά μόνο μια συγκεκριμένη παρτίδα. Όπως και να έχει, είναι ένα θέμα που η Google θα πρέπει να λύσει άμεσα.

Πηγή πληροφοριών: news18.com