Πρόσφατα, η NYXI – μια εταιρεία ανάπτυξης περιφερειακών παιχνιδιών – παρουσίασε ένα καινοτόμο χειριστήριο τρίτων για το Nintendo Switch, το NYXI Wizard, σχεδιασμένο να φέρει επανάσταση στην εμπειρία του παιχνιδιού σας! Ο σχεδιασμός αυτού του χειριστηρίου θυμίζει έντονα το κλασικό WaveBird, και επιπλέον έχει ένα κρίσιμο πλεονέκτημα – δεν θα αντιμετωπίσει ποτέ Joy-Con drift!

Δείτε επίσης: Πώς να ρυθμίσετε τον γονικό έλεγχο στο Nintendo Switch;

Το Nintendo Switch προσφέρει κάτι μοναδικό σε σύγκριση με άλλες κονσόλες παιχνιδιών – έναν συνδυασμό της εμπειρίας της οικιακής κονσόλας με πρόσθετη φορητότητα και χαρακτηριστικά προσβασιμότητας, ειδικά προσαρμοσμένα για παίκτες όλων των ηλικιών και ικανοτήτων. Με τη μεγάλη ποικιλία αποκλειστικών τίτλων, τις ανταγωνιστικές λειτουργίες multiplayer, τις επιλογές προσβασιμότητας και τις online υπηρεσίες – δεν υπάρχει απορία γιατί αυτή η κονσόλα έχει γίνει η αγαπημένη των gamers παγκοσμίως! Είτε αναζητάτε μια εξαιρετική εμπειρία singleplayer είτε θέλετε να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο με φίλους – το Nintendo Switch είναι σίγουρο ότι θα σας προσφέρει ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας!

Δείτε ακόμα: Nintendo Switch: Κυκλοφόρησε το rebootless firmware update 15.0.1 

Το NYXI Wizard Wireless Joy-Pad είναι ένα αξιόλογο, προσαρμόσιμο χειριστήριο που παρέχει δύο επαναπροσδιορίσιμα πίσω κουμπιά και εναλλάξιμους δακτυλίους joystick. Απελευθερώστε τις δυνατότητες του παιχνιδιού σας με αυτό το ασύρματο διαμάντι! Για να δώσετε στην εμπειρία

του παιχνιδιού σας μια μοναδική πινελιά, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το στρογγυλό joystick για παιχνίδια αγώνων και το οκταγωνικό όταν παίζετε παιχνίδια μάχης. Αυτό σίγουρα θα απογειώσει το gameplay σας! Σύμφωνα με τη NYXI, η συσκευή έχει εντυπωσιακή διάρκεια ζωής μπαταρίας περίπου 6,5 ωρών μετά από μία πλήρη φόρτιση.

Δείτε επίσης: Το JoyCon drift στα Nintendo Switch οφείλεται σε σφάλμα design

Μια σημαντική υπόσχεση του χειριστηρίου Wizard είναι ότι δεν θα αντιμετωπίσει Joy-Con drift, ένα ιδιαίτερα επιθυμητό χαρακτηριστικό για τους παίκτες. Το NYXI Wizard καυχιέται ότι μπορεί να το επιτύχει αυτό, χάρη στο χειριστήριο Hall Effect. Για λόγους ευκολίας, τα χειριστήρια Hall Effect εκμεταλλεύονται ένα μαγνητικό σύστημα για να λειτουργούν απρόσκοπτα χωρίς να έρχονται ποτέ σε επαφή με τον αισθητήρα τους. Το Nintendo Switch ταλαιπωρείται εδώ και αρκετό καιρό από το πρόβλημα του Joy-Con drift, καθιστώντας αυτό το χειριστήριο ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν απεγνωσμένα μια λύση στο πρόβλημά τους.

Αποκτήστε το NYXI Wizard σήμερα και ξεκλειδώστε όλες τις ισχυρές λειτουργίες του μόνο με 69 δολάρια, από τον επίσημο ιστότοπο της NYXI.