Η Kano Computing, ο δημιουργός του Stem Player, δημιούργησε έναν νέο απίθανο φορητό προβολέα τον Stem Projector!

Η Kano Computing είναι και πάλι εδώ, αυτή τη φορά με μια αντισυμβατική συσκευή που ονομάζεται Stem Projector. Αυτό το spin-off του Stem Player του 2021 είχε έναν δημιουργικό σκοπό – συνεργασία με τη μουσική του Kanye West – αλλά τώρα έχει μετατοπιστεί από τον ήχο στις εικόνες. Με το νέο της προϊόν έφυγαν τα όποια ζητήματα που συνοδεύουν την συνεργασία στο Ye με έναν από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες σήμερα και αντ’ αυτού ξεκαθάρισαν ότι το βίντεο θα είναι η κύρια εστίασή τους στο μέλλον.

Σας παρουσιάζουμε τον Stem Projector, έναν προβολέα που λειτουργεί με μπαταρία και είναι ιδανικός για ταινίες. Όχι μόνο μπορεί να αναπαράγει κανονικά βίντεο και να αναμειγνύει προεγκατεστημένα κλιπ, αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τα δικά σας οπτικά τοπία! Μοιάζοντας με το Stem Player (αλλά ελαφρώς μεγαλύτερο από αυτό), αυτό το μοντέλο παίρνει τη μορφή ενός puck με στροβιλιζόμενα φώτα. Δυστυχώς όμως η μέγιστη φωτεινότητά του τοποθετείται στα 300 lumens ή 150 ANSI lumens– καθιστώντας το ίσως ακατάλληλο ως υποκατάστατο τυπικού προβολέα μόλις τώρα.

Stem Projector: Η νέα συσκευή του δημιουργού του Stem Player

Δείτε επίσης: Ίσως έρχεται φέτος την άνοιξη το AR/VR headset της Apple

Ο Stem Projector υπερβαίνει τη δημιουργική εστίαση του Kano, εμπνέοντάς σας να εξερευνήσετε. Με το απτικό, ευαίσθητο στην αφή ring array του, μπορείτε να σερφάρετε αβίαστα μέσα από το “Galaxy View”, μια ονειρική συλλογή προεγκατεστημένου και ζωντανού περιεχομένου που βασίζεται στη μηχανική μάθηση. Επιπλέον, με αυτόν τον προβολέα συνοδεύονται διάφορα χειριστήρια που σας επιτρέπουν να χειρίζεστε το μέγεθος/σχήμα της εικόνας, καθώς και να ενεργοποιείτε παρόμοιες θεματικές ακολουθίες περιεχομένου. Μπορείτε ακόμη και να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στο rotoscoping χαρακτήρων ή να εφαρμόσετε φίλτρα, όπως η ένωση κλιπ με κοινά χρωματικά θέματα!

Ο Stem Projector είναι εξοπλισμένος με συμβατότητα AirPlay και Chromecast, καθώς και με μια ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη ταινιών που έχει ήδη συμπεριληφθεί. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ανεβάζουν τις δικές τους ταινίες ή να έχουν πρόσβαση σε ζωντανά κανάλια. Τα δυνατά στερεοφωνικά ηχεία του προσφέρουν μια καθηλωτική εμπειρία που μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω με την επιλογή άλλων συστημάτων ήχου ή συσκευών μέσω των επιλογών σύνδεσης υποδοχής ήχου, Bluetooth

, Mini HDMI ή WIFI. Επιπλέον, η αποθηκευτική του ικανότητα 256GB επιτρέπει επιπλέον χώρο με την εισαγωγή κάρτας microSD – ιδανικό για όσους θέλουν να εξερευνήσουν διαφορετικές εμπειρίες κινηματογράφου! Επιπλέον, η ενσωματωμένη θήκη μεταφοράς του σας επιτρέπει να τον στηρίζετε όρθιο σε τοίχους ή σε οροφή, αν χρειαστεί. Και με τη δυνατότητα να διαρκεί τέσσερις έως πέντε ώρες συνεχούς χρήσης, αυτή η συσκευή σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει.

Μπορεί να φαίνεται σαν ένα gadget που απαιτεί πρακτική εμπειρία για να κατανοήσετε ότι αξίζει την επένδυση. Παρόλα αυτά, χωρίς άμεση πρόσβαση στο Stem Projector, το μόνο που έχουμε είναι μια συναρπαστική στρατηγική μάρκετινγκ που περιγράφει τι μπορεί να κάνει χωρίς να μας δίνει έναν σαφή λόγο για τον οποίο θα πρέπει να επενδύσουμε.

Δείτε επίσης: OnePlus 7/7T: Η τελευταία ενημέρωση της συσκευής με OxygenOS

Η Kano προσφέρει τώρα προπαραγγελίες για τον επαναστατικό προβολέα Stem Projector. Πάρτε στα χέρια σας μία από τις πρώτες 1.000 συσκευές περιορισμένης έκδοσης χρώματος “sediment” σε μειωμένη τιμή 1.000 δολαρίων πριν αρχίσουν να αποστέλλονται την άνοιξη! Στη συνέχεια θα μπορείτε να το αγοράσετε σε ακόμη φθηνότερη τιμή – μόλις 600 δολάρια. Μη χάσετε αυτή την απίστευτη ευκαιρία- αποκτήστε τη δική σας σήμερα και φέρτε επανάσταση στον τρόπο που βλέπετε την τεχνολογία με τον προβολέα της Kano!

Ο ολοκαίνουργιος Stem Projector είναι βέβαιο ότι θα γίνει ανάρπαστος από τους λάτρεις της τεχνολογίας που αναζητούν έναν εύκολο τρόπο να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές εν κινήσει. Με τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αυτός ο προβολέας είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε περιπέτεια ή απόδραση του Σαββατοκύριακου! Είτε κάνετε κάμπινγκ στο δάσος είτε απλά αράζετε στην αυλή σας, αυτός ο προβολέας θα φροντίσει να μην χάσετε ποτέ ξανά την αγαπημένη σας ψυχαγωγία!

Πηγή: engadget.com