Αν ψάχνετε για τα καλύτερα διαθέσιμα τηλέφωνα Android, δεν έχετε παρά να κοιτάξετε το Google Pixel 7 Pro και το μικρότερο ομόλογό του, παρόλο που δεν είναι τέλεια! Ενώ τα περισσότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι δεν είναι ευρέως διαδεδομένα, το ναυαρχικό δίδυμο έχει το μερίδιο προβλημάτων του, με το πιο κραυγαλέο να είναι τα σπασμένα covers της κάμερας. Το πιο πρόσφατο πρόβλημα που εμφανίστηκε σχετίζεται επίσης με την κάμερα, αλλά μάλλον ευθύνεται το software. Οι κάτοχοι του Google Pixel 7 αναφέρουν ότι η ποιότητα της εικόνας είναι σχετικά κακή κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων σε διάφορες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένου του Google Meet.

Δείτε επίσης: Google Pixel Fold: Νέες φήμες για τον σχεδιασμό της συσκευής

Όταν κάνετε βιντεοκλήση, είναι εύκολο να ξεχάσετε τη δική σας εικόνα – είμαστε πολύ απορροφημένοι με το να κοιτάμε το πρόσωπο με το οποίο μιλάμε! Ωστόσο, ορισμένοι κάτοχοι Pixel 7 παρατήρησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν συνέκριναν τα video output των Pixel 3XL και iPad Pro με το Pixel 7 στο Google Meet. Σύμφωνα με τις αναφορές, αυτές οι εικόνες του Pixel 7 εμφανίστηκαν πιο θολές και πασαλειμμένες σε σύγκριση. Τόσο πολύ που ένας Redditor μπόρεσε αμέσως να εντοπίσει ένα πρόβλημα μετά από μια σύγκριση δίπλα-δίπλα.

Δείτε επίσης: Τα Google Pixel Tablet και Speaker Dock διέρρευσαν στο Facebook

Πολλοί χρήστες του Reddit επιβεβαίωσαν αυτά τα ευρήματα, αποδεικνύοντας ότι το πρόβλημα είναι ακόμη πιο διαδεδομένο σε εφαρμογές όπως το Telegram

, το Instagram και το WhatsApp. Επιπλέον φαίνεται να επηρεάζει τόσο τις κάμερες front όσο και τις rear – γεγονός που υποδηλώνει ότι θα μπορούσε να πρόκειται για πρόβλημα λογισμικού αντί για μεμονωμένη δυσλειτουργία hardware που αφορά μόνο τον πρώτο τύπο κάμερας.

Πολύ πριν από αυτή την πρόσφατη αναφορά στο Reddit, οι χρήστες εξέφραζαν ανησυχίες σχετικά με τα προβλήματα ποιότητας βίντεο που ταλαιπωρούσαν τις κλήσεις τους. Στην πραγματικότητα, τα thread που χρονολογούνται από τον Οκτώβριο, λίγο μετά την κυκλοφορία, είναι γεμάτα με σχόλια δυσαρέσκειας για την κακή εμπειρία των βιντεοκλήσεων. Παρά τις προσπάθειες της Google να διορθώσει αυτά τα ίδια προβλήματα στη σειρά flagship Pixel 6, φαίνεται ότι παραμένουν άλυτα και συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τους χρήστες.

Δείτε επίσης: Google Pixel 8: Θα αποκτήσει νέα κύρια κάμερα;

Είναι ιδιαίτερα περίεργο όταν αναλογιζόμαστε τις αξιοσημείωτες επιδόσεις της κάμερας των Pixel 7 και Pixel 7 Pro. Σε σύγκριση με τις βιντεοκλήσεις, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που λαμβάνονται απευθείας από την κάμερα μοιάζουν σαν να προέρχονται από δύο διαφορετικά τηλέφωνα!

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com