Γνωρίστε τη νεότερη beta ενημέρωση του Nothing OS 1.5 και ξεκλειδώστε έναν κόσμο συναρπαστικών νέων χαρακτηριστικών!

Η τελευταία έκδοση του Nothing Phone έφτασε και είναι καλύτερη από ποτέ. Το Nothing Phone 1 Android 13 Open Beta 2 είναι γεμάτο με ένα σωρό νέες λειτουργίες και βελτιώσεις που κάνουν ακόμα πιο εύκολη τη σύνδεση και την απόλαυση των αγαπημένων σας εφαρμογών.

Δείτε επίσης: Apple: Διαθέσιμη η δημόσια beta 2 για iOS 16.3 και iPadOS 16.3

Nothing Phone 1: Έφτασε η νέα ενημέρωση Nothing OS 1.5

Υπέροχα νέα – η πολυαναμενόμενη ενημέρωση Nothing OS 1.5 που βασίζεται στο Android 13 κυκλοφορεί σήμερα τέσσερις ημέρες νωρίτερα από το αναμενόμενο! Ο CEO και ιδρυτής Carl Pei διέδωσε τη χαρμόσυνη ανακοίνωση μέσω Twitter, αναφέροντας ότι αυτή η έκδοση διαθέτει ένα ενοποιημένο παγκόσμιο firmware μαζί με άλλες αξιοσημείωτες αλλαγές. Αν είστε ήδη μέρος του προγράμματος beta, έχετε το νου σας για την ενημέρωση των 127MB σύντομα!

Για να βεβαιωθούμε ότι έχετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με αυτή τη νέα ενημέρωση του Nothing OS 1.5, συμπεριλάβαμε ένα πλήρες σύνολο λεπτομερών σημειώσεων σε μορφή εικόνας.

Nothing Phone 1: Έφτασε η νέα ενημέρωση Nothing OS 1.5

Το Nothing OS 1.5 δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ημερομηνία κυκλοφορίας της σταθερής έκδοσης, αλλά αν οι beta συνεχίσουν να εξελίσσονται χωρίς προβλήματα, μπορούμε να το περιμένουμε στις αρχές του 2023. Όσοι κατοικούν στις ΗΠΑ έχουν τώρα πρόσβαση στη beta του μέσω του προγράμματος Beta Membership Program της Nothing, το οποίο προσφέρει εγγυημένη είσοδο και ένα δωρεάν Nothing Phone 1 μόνο με 300 δολάρια!

Δείτε επίσης: Update PS5: Προετοιμάζει την κονσόλα για το χειριστήριο DualSense Edge

Ο Carl Pei αποκάλυψε πρόσφατα ότι αντί να κυκλοφορήσει σύντομα ένα Phone 2, το Nothing θα επικεντρωθεί σε ενημερώσεις του υπάρχοντος Phone 1. Αυτά είναι σπουδαία νέα για τους σημερινούς χρήστες της εμβληματικής συσκευής, αλλά ίσως να μην ικανοποιούν όσους επιθυμούν πιο πρωτοποριακά προϊόντα από το Nothing.

Πηγή: xda-developers.com