Ο Φεβρουάριος μόλις μπήκε και είμαστε εδώ για να σας δώσουμε την λίστα που διέρρευσε με τα δωρεάν παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα για τους συνδρομητές του PlayStation Plus Essential.

Τα παιχνίδια που θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι PS gamers είναι τα εξής:
OlliOlli World, Evil Dead: The Game, Mafia: Definitive Edition και το Destiny 2: Beyond Light.
Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση σύντομα από τη PlayStation.

Ετοιμαστείτε, 7 Φεβρουαρίου θα είναι διαθέσιμα για download!

Δείτε επίσης: The Day Before: Η καθυστέρηση ήταν προγραμματισμένη

PlayStation Plus Essential δωρεάν παιχνίδια Φεβρουαρίου

Στις διαρροές που κυκλοφόρησαν τονίζεται πως, σε ορισμένες περιοχές το γκανγκστερικό παιχνίδι δράσης Mafia: Definitive Edition δεν θα είναι διαθέσιμο.
Εάν είμαστε μέσα σε αυτή τη «λίστα αποκλεισμού», η Sony τουλάχιστον θα φροντίσει να μας αποζημιώσει με έναν άλλο τίτλο παιχνιδιού.
Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι πως αυτό το μήνα, (αντί να δούμε το καθιερωμένο αριθμό των 3 παιχνιδιών στη λίστα των δωρεάν παιχνιδιών του PlayStation Plus) προστέθηκε ακόμα ένας τίτλος.
Έτσι, η επιλογή για το πιο παιχνίδι θα παίξετε πρώτο είναι λίγο πιο δύσκολη!

Η εξαίρεση για τη λίστα του Φεβρουαρίου έχει πιθανότατα να κάνει με το επερχόμενο release για το Destiny 2: Lightfall expansion όπου και θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του μήνα.
Ωραίο marketing


Όσοι δεν γνώριζαν το παιχνίδι, θα τους δοθεί η ευκαιρία να το «μάθουν», παίζοντας την προηγούμενη κυκλοφορία, με την ελπίδα πως θα προβούν στην αγορά του καινούργιου παιχνιδιού όταν κυκλοφορήσει.
Να τονίσουμε πως το Destiny 2: Beyond Light θα είναι δωρεάν και για την έκδοση του PlayStation 4 αλλά και του 5 με την Plus essential συνδρομή.

Όσον αφορά το OlliOlli World, αξίζει να εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία.
Είναι ένα αρκετά διασκεδαστικό «skate» παιχνίδι όπου σκοπός είναι να περάσετε τις πίστες κάνοντας ταυτόχρονα δίαφορα περίτεχνα κόλπα στις ράμπες που εμφανίζονται μπροστά σας.

Αξίζει να το δοκιμάσετε, αλλά μη πιστέψετε ούτε για μια στιγμή πως μπορεί να κοντράρει το θρυλικό Tony Hawk’s Pro Skater.

Δείτε επίσης: Naughty Dog: Τέλος τα Uncharted παιχνίδια

Όσον αφορά το Evil Dead: The Game, τα λόγια είναι περιττά. Νύχτα. Φόβος. Αίμα.
Αποστολές μέσα στο σκοτάδι που ακόμα και οι πιο σκληροί θα τρομάξουν.

Τα δωρεάν παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν μέσω του Playstation Plus θα είναι διαθέσιμα από 7 Φεβρουαρίου έως τις 6 Μαρτίου. Ετοιμαστείτε.

Πηγή πληροφοριών: gamespot.com