Η Microsoft σχεδιάζει να ενσωματώσει την τεχνητή νοημοσύνη σε όλα της τα προϊόντα, σύμφωνα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Satya Nadella, αλλά δεν χρειάζεται να περιμένετε τον τεχνολογικό γίγαντα για να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT στο Word. Ένα νέο add-in που ονομάζεται Ghostwriter ChatGPT σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το chatbot AI απευθείας μέσα στο Microsoft Word.

Δείτε επίσης: Αναφορά: Η Baidu θα κυκλοφορήσει AI chatbot τύπου ChatGPT

Το ChatGPT της OpenAI είναι ένα αξιοσημείωτο εργαλείο που μπορεί να παράγει ρεαλιστικό κείμενο ως απάντηση σε prompts. Η αντιγραφή και η επικόλληση του παραγόμενου κειμένου σε οποιαδήποτε εφαρμογή είναι απλή, αλλά το Ghostwriter ChatGPT κάνει τη διαδικασία ακόμα πιο εύκολη. Το add-in τοποθετεί το ChatGPT μέσα στο Word και τοποθετεί γραπτές φράσεις απευθείας σε έγγραφα καθώς εργάζεται – βελτιώνοντας τη ροή εργασίας σας!

Το add-in που δημιουργήθηκε από το Creative Data Studios παρέχει ορισμένες αξιοσημείωτες δυνατότητες όταν αγοράζετε την έκδοση Word Pro Edition, όπως η διαμόρφωση της διάρκειας της απάντησής σας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε έκδοση του πρόσθετου, θα πρέπει να αποκτήσετε ένα δωρεάν κλειδί OpenAI.

Δείτε επίσης: Ποιοι κλάδοι θα μπορούσαν να επηρεαστούν από το ChatGPT;

Για να εγκαταστήσετε το Ghostwriter ChatGPT, αναζητήστε το μέσω του Office Add-in Store. Η Creative Data Studios περιγράφει περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπό

της.

Ο Patrick Husting, ο δημιουργός του Ghostwriter ChatGPT προέβλεψε ότι το add-in του μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί όταν η Microsoft “βυθιστεί” στη δική της εφαρμογή του ChatGPT μέσα στο Word.

Το Creative Data Studio αναμένει την κυκλοφορία ενός Office Bundle, το οποίο θα περιλαμβάνει ένα πρόσθετο ChatGPT για το Excel, το PowerPoint, το OneNote, το Outlook και το Word. Αποκτήστε το Ghostwriter ChatGPT τώρα για να λάβετε μια αποκλειστική μειωμένη τιμή όταν το πακέτο κάνει το ντεμπούτο του – μην το χάσετε!

Δείτε επίσης: ChatGPT: Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη καταναλωτική εφαρμογή

Ετοιμαστείτε για την ενσωμάτωση του ChatGPT και της AI να γίνει ο κανόνας στα προϊόντα της Microsoft! Το Microsoft Teams Premium διαθέτει ήδη πρωτοποριακά εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης, όπως το intelligent recap για meetings. Επιπλέον, οι ψίθυροι για την προσθήκη μιας νέας έκδοσης του ChatGPT στο Bing γίνονται όλο και πιο δυνατοί μέρα με τη μέρα. Φημολογείται επίσης ότι μια νέα έκδοση του ChatGPT θα προστεθεί στο Bing τις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή πληροφοριών: windowscentral.com