ΑρχικήGamingDragon Age: Διέρρευσαν gameplay πλάνα από το Dreadwolf

Dragon Age: Διέρρευσαν gameplay πλάνα από το Dreadwolf

Κάθε μέρα διαρρέουν πληροφορίες στο ίντερνετ, χθές ήταν η μέρα που βγήκαν στη “φόρα” πλάνα, από το νέο παιχνίδι της Bioware που θα κυκλοφορήσει – το Dragon Age: Dreadwolf.

Ενώ τα links για τις φωτογραφίες και το βίντεο που είχαν κυκλοφορήσει, έχουν πλέον διαγραφεί από το Reddit, η αρχική δημοσίευση που περιγράφει το 20 λεπτών gameplay είναι ακόμα διαθέσιμη.
 
Προσοχή! Ακολουθούν spoilers

Δείτε επίσης: Ps5: Κατεβάστε όσο προλαβαίνετε τα δωρεάν Ps4 Collection παιχνίδια

Dragon Age πλάνα από το Dreadwolf gameplay
Dragon Age: Διέρρευσαν gameplay πλάνα από το Dreadwolf

Ο revanchristo, χρήστης του Reddit, είναι αυτός ο οποίος είδε το αρχικό gameplay του “Dragon Age 4” από έναν δοκιμαστή που κατέγραψε τη συνεδρία του.

Αρχικά λέει πως δε θέλει να μοιραστεί το βίντεο λόγω του αιτήματος του δοκιμαστή, αλλά και του φόβου μην προκαλέσει διάφορα προβλήματα.

Ωστόσο, μας δίνει πληροφορίες για όσα συμβαίνουν.
Τα πλάνα είναι από το αρχηγείο του φρουρίου Gray Warden, στο Weisshaupt, με real-time μάχες και με αρκετά χαρακτηριστκά, όμοια του hack-and-slash τύπου παιχνιδιού God of War του 2018.

Εκτός από τις τυπικές combo κινήσεις, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε special ικανότητες. Αυτές θα ενεργοποιούνται από μια μπάρα που θα γεμίζει σιγά σιγά, επιτρέποντας την εκτέλεση της – όταν είναι πλήρης.
Στο υλικό δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος έλεγχος του “party” (ομάδας) και μας εξηγεί πως είναι μάλλον απίθανο οι χρήστες να μπορούν να ελέγχουν απευθείας τα έξτρα μέλη της ομάδας τους.

Το πιο πιθανό είναι να σας ακολουθούν και να πολεμάνε στο πλάι σας όπως και στις προηγούμενες κυκλοφορίες της σειράς Dragon Age.

Οι πληροφορίες αυτές όμως βασίζονται στο πρώιμο υλικό, οπότε δε μπορούμε να αποκλείσουμε εντελώς τη πιθανότητα προσθήκης για αυτή τη δυνατότητα.

Δείτε επίσης: Nintendo Switch: Απόρριψη αγωγής για το Joy Con drift

Σύμφωνα με το poster, το πρώτο πράγμα που ξεχωρίζει είναι η σημαντική βελτίωση της ποιότητας των animation.
Παρόλο που αυτό μπορεί να μη θεωρείται εντυπωσιακό σε σύγκριση με άλλα top παιχνίδια, είναι μια αξιοσημείωτη βελτίωση για τα δεδομένα της BioWare.

Η ίδιος ο revanchisto δεν έπαιξε το παιχνίδι, αλλά με βάση τα πλάνα που είδε, πιστεύει ότι οι κινήσεις των χαρακτήρων είναι πλέον πιο smooth και με καλύτερο response.
Ο χαρακτήρας του παιχνιδιού τώρα ποια θα μπορεί να πηδάει, κάτι που σε πολλά παιχνίδια έχει παρατηρηθεί – οι χρήστες απλά προχωράνε και πηδάνε και αυτο τους χαροποιεί.
Πόσο μάλλον τώρα που το design των μαλλιών φαίνονται εντυπωσιακά και θα “ανεμίζουν” ρεαλιστικά.

Bioware: Trailer of Dragon Age: Dreadwolf

Η κυκλοφορία του νέου παιχνιδιού “Dragon Age” είχε αρχικά προγραμματιστεί για το 2022, αλλά αργότερα εμφανίστηκαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι δεν θα ήταν δυνατόν να τηρηθεί αυτή η προθεσμία.
Αυτό οφείλεται σε διάφορες καθυστερήσεις και επαναλειτουργίες που σημειώθηκαν καθώς η ομάδα υπέστη αλλαγές και η προσοχή του έργου γύρισε πίσω σε ένα solo “role” παιχνίδι, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια δημιουργίας μιας online multiplayer εμπειρίας – το “Anthem”.

Πηγή πληροφοριών: eurogamer.net

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS