Το Netflix έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο λόγω της αυστηρής πολιτικής του σχετικά με την κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης. Κι ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε τις επιπτώσεις που έχει αυτό για τους συνδρομητές, ειδικά για όσους ταξιδεύουν συχνά.

Δείτε επίσης: Netflix: Νέος κανόνας θα απαιτεί νέο κωδικό πρόσβασης κάθε 31 ημέρες

Το συμπέρασμα είναι ότι αυτοί οι νέοι κανόνες θα αποτελέσουν πηγή ενόχλησης για τους συνδρομητές που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Για να διασφαλίσουν μια ασφαλή σύνδεση στο εξωτερικό, είναι πάντα καλύτερο για τους ταξιδιώτες να χρησιμοποιούν ένα VPN. Ωστόσο, να έχετε υπόψη σας ότι η χρήση VPN μπορεί να υποδεικνύει ότι η πρόσβαση στο λογαριασμό σας γίνεται από άτομα εκτός σπιτιού και μπορεί να οδηγήσει το Netflix σε συχνές αιτήσεις επαλήθευσης. Αυτό είναι σίγουρα ενοχλητικό, αλλά πρέπει να το αποδεχτούμε ως τη νέα πραγματικότητα.

Για να έχουν πρόσβαση στις διεθνείς βιβλιοθήκες του Netflix, οι συνδρομητές πρέπει να αρχίσουν να χρησιμοποιούν ένα VPN- ωστόσο, τώρα θα πρέπει επίσης να επαληθεύουν την ταυτότητά τους. Για να διασφαλίσετε ότι η εμπειρία streaming θα είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή και αβίαστη, θα πρέπει να επενδύσετε στην κατάλληλη για εσάς υπηρεσία VPN, την ιδανική λύση για όσους κάνουν streaming!

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές υπηρεσίες, που προσαρμόζονται στις ανάγκες και το μπάτζετ σας, και αποτελούν την ιδανική λύση αν θέλετε να ξεκλειδώσετε επιπλέον βίντεο και σειρές στο Netflix.

Δείτε ακόμα: Netflix: Spatial audio σε 700 τίτλους για τους συνδρομητές Premium

Αν ψάχνετε για τα καλύτερα VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το Netflix, δείτε παρακάτω:

  1. NordVPN: Απολαύστε αδιάλειπτη ροή στο αμερικανικό Netflix καθώς και στο Netflix UK, AU, JP και CA. Διαθέτει μία από τις ταχύτερες υπηρεσίες
    που είναι διαθέσιμες σήμερα. Είναι ασφαλές και προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών!
  2. Surfshark: Αποκτήστε την καλύτερη εμπειρία ροής από το εξωτερικό με μια ασφαλή και αξιόπιστη λύση. Υποστηρίζει WireGuard, ένα από τα ταχύτερα πρωτόκολλα!
  3. ExpressVPN: Απολαύστε μια γρήγορη, ασφαλή εμπειρία ροής με πρόσβαση σε μια εκτεταμένη επιλογή βιβλιοθηκών Netflix.
  4. CyberGhost: Απολαύστε καλή εμπειρία ροής με το Νetflix. Οι εφαρμογές είναι φιλικές προς το χρήστη και απευθύνονται σε όσους είναι νέοι στον ψηφιακό κόσμο, παρέχοντας μια εύκολα πλοηγήσιμη πλατφόρμα.
  5. PrivateVPN: Με αστραπιαίες ταχύτητες και εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες που παρέχουν πρόσβαση σε περισσότερες από 20 διαφορετικές περιοχές του Netflix, θα μπορείτε να κάνετε streaming με ευκολία.
  6. IPVanish: Απολαύστε πρόσβαση τόσο στο Netflix των ΗΠΑ όσο και στο Netflix του Ηνωμένου Βασιλείου από την άνεση του υπολογιστή σας και της Android ή iOS συσκευής σας.
  7. AtlasVPN: Μια προσιτή λύση που προσφέρει ταχύτατες ταχύτητες και είναι συμβατή με πολλές περιοχές του Netflix.
Δείτε επίσης: Netflix: Πώς διασφαλίζει ότι οι χρήστες δε μοιράζονται τους κωδικούς

Είστε έτοιμοι να αποκτήσετε πρόσβαση στη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη streaming στον κόσμο; Με ένα VPN, μπορείτε να ξεκλειδώσετε χιλιάδες νέες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από το Netflix, ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας! Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και εξερευνήστε ατελείωτο διεθνές περιεχόμενο.