Η Hertz αποκάλυψε ότι παρέλαβε ήδη 50.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα από την Tesla, τα μισά της αρχικής παραγγελίας της για 100.000 οχήματα.

Δείτε επίσης: Tesla: Το Full Self-Driving Beta v11 θα κάνει ντεμπούτο αυτή την εβδομάδα

Το 2021, η Hertz προχώρησε σε μια μεγάλης κλίμακας αγορά 100.000 οχημάτων Tesla Model 3 προκειμένου να ηλεκτροδοτήσει τον στόλο των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων της. Τα οχήματα Model Y προστέθηκαν πρόσφατα στον κατάλογο της εταιρείας, προσφέροντας στους πελάτες περισσότερες επιλογές.

Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων προέβλεψε ότι και τα 100.000 οχήματα Tesla θα είχαν αποκτηθεί μέχρι το τέλος του 2022. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται ότι η Τesla δεν έχει ανταπεξέλθει πλήρως σε αυτό το χρονοδιάγραμμα.

Σύμφωνα με τις ετήσιες καταθέσεις του 2022, η Hertz ολοκλήρωσε το έτος με τον αξιοσημείωτο αριθμό των 48.344 ηλεκτρικών οχημάτων Tesla στο στόλο της:

Στο τέλος του 2022, ο στόλος οχημάτων της Hertz στην Αμερική είχε φτάσει στο υψηλότερο σημείο όλων των εποχών – 428.700 οχήματα! Εκπληκτικά, το 11% αυτών των αυτοκινήτων ήταν Τesla.

Δυστυχώς, τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Hertz παρέλαβε μόνο τα μισά περίπου από τα 100.000 οχήματα Tesla που επρόκειτο να παραλάβει.

Δείτε ακόμα: Tesla Model S: Νέο ρεκόρ αυτονομίας σε συνθήκες ψύχους

Λίγο μετά την ανακοίνωση της παραγγελίας της Tesla, η Hertz ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει οχήματα Tesla στο στόλο ενοικιζόμενων οχημάτων της. Επιπλέον, η εταιρεία σύναψε συμφωνία με την Uber για να προσφέρει στους οδηγούς της πρόσβαση στα οχήματα Τesla. Ο εντυπωσιακός αριθμός των 50.000 αυτοκινήτων Tesla θα είναι διαθέσιμος προς ενοικίαση για τους οδηγούς της Uber, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να νοικιαστούν και άλλα, αν το έργο αποδειχθεί καρποφόρο. Τον περασμένο μήνα, η Hertz ανακοίνωσε ότι περίπου 50.000 οδηγοί της Uber είχαν νοικιάσει ένα Tesla μέσω του προγράμματός της.

Παραμένει αβέβαιο αν αυτό το πρόγραμμα θα αποτελέσει μέρος του στόλου ενοικίασης Tesla της Hertz ή θα χρησιμοποιηθεί επιπρόσθετα των υφιστάμενων ενοικιάσεων αυτοκινήτων από πελάτες. Θα ήταν περίεργο για την Hertz να έχει λιγότερα από 50.000 οχήματα Τesla, αν είχε έναν τόσο εμφανώς μεγάλο στόλο οχημάτων Tesla για ενοικίαση και σχεδόν 50.000 οδηγούς της Uber που νοικιάζουν οχήματα Τesla μέσω του προγράμματός της.

Τον περασμένο μήνα, η Hertz και η Uber αποκάλυψαν ένα νέο εγχείρημα 25.000 ηλεκτρικών οχημάτων Tesla και Polestar στην Ευρώπη.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck: Η παραγωγή δεν θα ξεκινήσει πριν το 2024

Η Hertz έχει πραγματικά όλα όσα θα μπορούσατε να ζητήσετε από μια εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων – μια μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων για να διαλέξετε, ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση πελατών και εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής χάρη στις ανταγωνιστικές τιμές και τις συχνές προσφορές και εκπτώσεις της. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στον κόσμο, την οποία εξακολουθούν να εμπιστεύονται εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο!