Twitter Blue: Το Twitter ανακοίνωσε χθες τη δυνατότητα δημοσίευσης μεγαλύτερων tweet για χρήστες επί πληρωμή. Έτσι, αντί να περιορίζονται στους 280 χαρακτήρες, οι συνδρομητές του Blue μπορούν να δημοσιεύουν tweets που έχουν μήκος έως και 4.000 χαρακτήρες. Το ίδιο όριο ισχύει για τα tweets και τις απαντήσεις. Το Twitter είπε ότι μαζί με τα μεγάλα tweets οι άνθρωποι μπορούν να δημοσιεύουν μέσα όπως εικόνες ή βίντεο.

Δείτε επίσης: Ο Elon Musk προσπαθεί να ξαναζωντανέψει οικονομικά το Twitter

Δείτε επίσης: Χάκαραν το Twitter account του Nate Fick

Οι συνδρομητές του Τwitter Blue έχουν πλέον την ελευθερία να εκφράζονται με μεγαλύτερα tweets, με όλους τους χρήστες να μπορούν να τα διαβάσουν – βλέποντας μόνο μέχρι 280 χαρακτήρες εκ των προτέρων. Για να δείτε όλο το tweet, απλά κάντε κλικ στο “Show More” (Εμφάνιση περισσότερων), όπως απεικονίζεται παρακάτω.

Η εισαγωγή της μορφής σημαίνει ότι οι άνθρωποι που αγοράζουν συνδρομές μπορεί να μπουν στον πειρασμό να δημοσιεύουν μεγαλύτερα tweets αντί για threads. Αλλά με τους non-Blue χρήστες να δημοσιεύουν ακόμα threads, αυτό θα μπορούσε να γίνει ακατάστατο και μπερδεμένο.

Το Twitter ανακοίνωσε στη σελίδα υποστήριξης του Blue ότι σύντομα θα μειώσει τις διαφημίσεις κατά 50% για τους συνδρομητές των υπηρεσιών Twitter Blue. Επιπλέον, ο Elon Musk έχει αναφέρει στο παρελθόν το ενδεχόμενο να εισαγάγει ένα πιο ακριβό συνδρομητικό πρόγραμμα χωρίς διαφημίσεις

.

Δείτε επίσης: Twitter: Μόλις το 0,2% των χρηστών του πληρώνουν συνδρομή

Το Twitter Blue αλλάζει τα δεδομένα όταν πρόκειται να δώσει την ευκαιρία σε δημιουργούς βίντεο και bloggers να δημοσιεύουν περιεχόμενο στην πλατφόρμα. Προηγουμένως, το Twitter Blue επέτρεπε στους χρήστες να ανεβάζουν βίντεο διάρκειας 60 λεπτών – κάτι που ο Elon Musk πιστεύει ότι θα βοηθήσει στην αύξηση της συμμετοχής των χρηστών, αλλά με κάποιο επιπλέον κόστος φυσικά!

Το Twitter Blue είναι πλέον διαθέσιμο σε δεκαπέντε συνολικά αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας, της Βραζιλίας και της Ινδονησίας. Στην Ινδία, το Twitter Blue κοστίζει ₹650 (7,87 δολάρια) το μήνα – σημαντικά υψηλότερη από υπηρεσίες όπως το YouTube Premium, το Spotify ή το Apple Music που κοστίζουν λιγότερο από 4 δολάρια το μήνα. Συγκριτικά μιλώντας, ακόμη και το πρόγραμμα υψηλότερης βαθμίδας του Netflix που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ποιότητα 4K σε τέσσερις οθόνες ταυτόχρονα κοστίζει όσο η συνδρομή του Twitter Blue!

Να επισημάνουμε ότι υπάρχουν διαθέσιμες εκπτώσεις για όσους εγγράφονται ετησίως αντί για μηνιαία συνδρομή, γεγονός που διευκολύνει όσους θέλουν να δεσμευτούν μακροπρόθεσμα.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com